SKRIVENE PORUKE?

'VI STE NAJEROTIČNIJI PAR! JE LI TO NOVA DJEVOJKA?' Na Hauserov vrući video sa seksipilnom Lolom odgovorila i njegova donedavna zaručnica...

 
 Screenshot

Pratitelji Jelene Rozge i Stjepana Hausera na društvenim mrežama uočili su zanimljivu podudarnost u njihovim objavama. Naime, prvo se popularni pulski violončelist i "dojučerašnji" dečko splitske pjevačice pohvalio senzualnim videom, u kojem sa zgodnom pijanisticom Lolom Astanovom izvodi Beethovenovu "Mjesečevu sonatu" Obožavatelji su, naravno, ostali bez teksta, piše Slobodna Dalmacija.

- Hvala ti, Lola, što ovo osjećaš i dišeš sa mnom - napisao je Hauser na Instagramu i time dodatno "podgrijao" već dovoljno vruću atmosferu.

- Vi ste najerotičniji par! Čista magija! Je li ti to nova djevojka? - samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod Stjepanova videa.

Hauser na "škakljivo" pitanje o prirodi odnosa sa seksepilnom Lolom iz Uzbekistana ipak nije odgovorio, ali svojevrsni odgovor samo dva sata poslije uputila mu je Jelena Rozga, koja je pak na svom profilu na Instagramu objavila snimku s pijanistom, s kojim, da stvar bude još zanimljivija, pjeva baladu "Minut srca tvog" iz svoje ere s bendom Magazin.

Istu pjesmu Rozga je u žaru najveće ljubavi s Hauserom snimila u kućnoj atmosferi, a tada je otkrila i kako je to violončelistu njezina najdraža pjesma. Bivši par ju je, podsjeća Slobodna Dalmacija, svojedobno zajedno izvodio i u javnosti.

Excited for @bryanadams show tonight! #bryanadams #concert #tonight #zagreb #croatia #hauser

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Minut ❤ tvog #song #music @marioferin #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:29