ALI BEZ OBZIRA NA SVE, NE DA SE...

VIDEO: 'BEZ ČITANJA S USANA, VIŠE NE BIH MOGAO NASTUPATI...' Legendarni roker otkrio kako je skoro pa gluh, pročitajte njegov dobronamjerni savjet

 
 Profimedia, Xposurephotos

Roger Harry Daltrey (74), osnivač i pjevač kultnog engleskog rock benda The Who, tijekom samostalnog nastupa u Las Vegasu publici je otvoreno rekao kakvi ga zdravstveni problemi muče već neko vrijeme.

Iako je hitove poput "I Can See For Miles" i "The Real Me" izveo besprijekorno, Daltrey je otkrio kako je "skoro pa potpuno gluh", a kad je na pozornici, kako bi nesmetano mogao pratiti bend, obavezno nosi tzv. slušne monitore - sustav zaštite za sluh koji prigušuje ometajuće okolne šumove na sceni, prenosi The Mirror.

- Uvelike se oslanjam i na metodu čitanja s usana. Zato molim sve obožavatelje glasnog rock'n'rolla, poslušajte moj dobronamjerni savjet - nosite čepiće za uši kad idete na koncerte! Da je barem moja generacija to znala dok smo bili mlađi... - izjavio je Roger.

Na kraju je dodao kako i njegov kolega Pete Townshend (72), gitarist benda The Who, zbog nagluhosti također nosi dva slušna monitora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:34