NEKAD NIJE BIO TAKAV

VIDEO: ČUVENA SRPSKA GLUMICA BRUTALNO POPLJUVALA KUSTURICU 'Novi filmovi su mu goli k**ac, talent mu se istrošio, postao je drugi čovjek...'

 Zeljko Sop / Zeljko Sop / CROPIX, Getty Images

Legendarna glumica Eva Ras u razgovoru za srpski list Alo obrušila se na redatelja Emira Kusturicu, s kojim je 1985. godine snimala kultni film 'Otac na službenom putu'.

- Njegov talent kao da se istrošio. Nisam gledala 'Na mliječnom putu' koji je radio s Monicom Bellucci, ali filmovi su mu u zadnje vrijeme goli ku..c. On više nije onaj veličanstveni čovjek kakav je nekada bio. Netko ga je naveo da misli da je 'velik'. Kad smo svojedobno imali premijeru na festivalu u Puli, svi smo došli u gaćama i papučama. Kusturica tada nije htio glamur u svijetu filma, a sada nosi leptir-mašnu i fura glamur - izjavila je Eva Ras.

Dodala je kako ju je Kusturica razočarao jer se previše uobrazio.

- Njegova izjava da je u Veneciju otišao kao nitko, a došao kao netko, zbilja me uvrijedila. Svi smo mi netko i svi smo jednaki - i tamo neka baba koja više ne radi, nego čuva tri unuke, i ona je isto što i ja. Jednostavno ne volim tu njegovu priču da ima malih i velikih ljudi - objasnila je 76-godišnja srpska glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:23