FESTIVAL ROCKS&STARS

VIDEO: Darko Rundek i Ekipa gostuju na mističnoj pozornici starog rimskog kamenoloma Cave Romane

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.07.2018. u 14:55

Emir Srkalovic

Darko Rundek

 

Darko Rundek i njegova Ekipa nastupom na mističnoj pozornici starog rimskog kamenoloma Cave Romane u istarskom Vinkuranu na festivalu Rocks&Stars 28. srpnja jamči publici nezaboravan doživljaj.

Rundekova glazbena raskoš i jedinstvena interpretacija, uz vrhunsku Ekipu, brojne promjene instrumenata i uloga unutar benda u samo jednom koncertu upravo će u bogatoj prirodnoj scenografiji kamenoloma doći još više do izražaja.

Sve ljubitelje istinskog gušta očekuje glazbena alkemija ispunjena sočnim i energičnim nastupom vrsnih umjetnika koji znaju recept za autentičnu komunikaciju s publikom. Uz već poznate hitove, Rundek će s Ekipom izvesti i novi singl "Pješčane oluje", koji će ljetnu noć na Medulinskoj rivijeri dodatno začiniti živom energijom i senzualnim ritmom koji će ustreptati odmorna i ljetom očarana srca.

Nakon Rundekove jedinstvene glazbene interpretacije, publiku će 31. srpnja dočekati istinski virtuoz, Stefan Milenković, svjetski poznati violinist, dok su 1. i 2. kolovoza rezervirani za nesvakidašnje otkrivanje Izraela jer će mentalist Roy Yozevitch pročitati publici misli, a duo Ozone predstavit će klezmer glazbu. i to u elektro verziji. Uz originalan nastup mentalista i glazbenog dua publika će moći uživati i u izložbi "Drugačiji pogled na Izrael" svjetski poznatog fotografa Gilarda Benarija. Drugoga dana programa Discover Israel publiku očekuje jedan od najboljih izraelskih i svjetski poznatih bendova Acollective koji će publiku oduševiti transformativnom moći. Publici će predstaviti jedinstven miks glazbenih žanrova, od boogie-folk glazbe do elektronskog jazza i bliskoistočnog bluesa. 

Stojan Matavulj sa svojom blues cabaret komedijom "Komušanje mozga" 3. kolovoza osigurat će dobru dozu humora, a svjetski najpoznati ženski gudački kvartet Bond očarat će publiku 9. kolovoza fenomenalnim miksom klasične, latino, etno, jazz, rock, pop, electro, indijske i glazbe srednjega istoka.

Festivalsko ljeto sigurno neće proći i bez dobro poznatih hitova svjetski poznatog sastava Ricchi e Poveri koji će 15. kolovoza evocirati brojne ljetne uspomene. A 22. kolovoza, Medulinska rivijera, organizator festivala Rocks&Stars, svim gostima poklanja interaktivnu predstavu "Crispo" koja će publici dočarati ugođaj rimske gozbe nakon povratka vojnika iz bitke.

Program Festivala možete pronaći i na www.caveromane.com

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo