SENZACIJA

VIDEO: DENIS KOJI JE RASPLAKAO PUBLIKU I ELENA ANĐEOSKOG GLASA IDU DALJE Njega su nazvali herojem i inspiracijom, a Maja je bila posebno ponosna

 
Elena Brnić, Denis Barta (Supertalent)
 Screenshot Youtube Supertalent

Već je poznato šest finalista emisije Supertalent, a večeras im se pridružilo još dvoje, javlja Dnevnik.hr. Nakon svih deset nastupa odabrane su tri najbolje točke: Elena Brnić, Denis Barta i Cheerleading klub Lana. Direktno u finale ide Denis Barta. Žiri je zatim odlučio da će gledatelji u finalu gledati i Elenu Brnić.

Time je završena potraga za još dvije točke koje će se u finalu boriti za titulu šestog pobjednika Supertalenta.

U četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta nastupila je djevojčica anđeoskog glasa, Elena Brnić, koja je Majin 'Zlatni gumb'.

Elenom su u audicijskoj emisiji svi bili oduševljeni, a večeras je pjevala 'Flashlight' Jessie J., čime je također očarala žiri. Kaže da je tu pjesmu odabrala jer je tražila neku koja 'ima priču'.

'Elena, kakvo iznenađenje! Prekrasna si! Ni u jednoj sekundi otkad sam te upoznala nisam ni pomislila da bi ti večeras imala tremu ili da bi nešto moglo poći po zlu. Toliko si senzacionalno ovo odradila, zvučala si fantastično. Ponosna sam i na sebe jer ja mislim da ja imam najbolji Zlatni gumb', rekla joj je Maja Šuput.

Oduševljena je bila i Martina Tomčić.

'Jesam li subjektivna, jesam? Mogu li biti ponosnija nego što jesam? Ne mogu. Krenula mi je suza od čarolije trenutka', rekla joj je.

Cheerleading klub Lana su plesačice koje su u večerašnjem nastupu izvele piramide, dizanja i skokove. Davoru su bile simpatične, a svidjele su mu se akrobacije, dok je Janko prigovorio da neke stvari nisu bile sinkronizirane. Maji i Martini se njihov nastup svidio.

'Ono što sam sigurna da ćete ponijeti nakon večerašnjeg nastupa je - nastup života. Zapravo ste pokazali sve što Cheerleading klub Lana može', rekla je Martina.

Žiriju su se svidjeli i trikovi Danijela Đogaša. Davor mu je rekao da je u večerašnjem nastupu bio puno bolji, odrasliji i šarmantniji nego na audiciji. Njegova je mirnoća impresionirala i Martinu.

'Nisam baš pala u nesvijest, ali sam pala u jedno ugodno stanje u koje ne padam lako', rekla je.

Zatim je skupina Criminalz Breakrez izvela break dance nastup

'Hvala ti za ovu vožnju, stvarno je bilo senzacionalno, izgledala sam fantastično. Što se tiče nastupa, ovaj put je sve bilo puno lakše pratiti. Bilo je zabavno, bilo je zaitsa puno bolje nego prošli put, izveli ste neke ozbiljne trikove, zaista veliki aplauz', rekla im je Maja.

Martina se našalila da se ne mora praviti da joj se nastup svidio jer joj je stvarno sve bilo dobro, prenosi Dnevnik.hr. Kaže da je upravo to razina koja se očekuje u polufinalu, a da je nastup odličan, rekao je i Janko.

Denis Barta je u polufinalu Supertalenta izveo pjesmu Miše Kovača 'Ostala si uvijek ista'. Denis je u audicijskoj emisiji ganuo sve pjesmom 'Oprosti mi pape', a i ovog je puta oduševio žiri. Martina je rekla da je Denis supertalent, a njegovom ocu je poručila da je super otac i super čovjek.

'Ja nekako smatram da moj život bez glazbe ne bi imao smisao, a onda gledam Denisa i shvatim da bez Denisa i njegove glazbe naš život ne bi bio bogat i oplemenjujuć', rekla je.

Da je Denis bio sjajan, misli i Maja, koja u je rekla da on ne spada samo u supertalent, već u heroje.

'On je poseban, mi nismo bitni, on je bitan. Možeš biti najponosniji jer si bio fenomenalan', poručila mu je Maja.

Janko je kratko rekao da su Denis i njegova obitelj prava inspiracija, a Davor mu je čestitao.

'Malo je reći da si supertalent, ali ne znam da li postoji nešto više od toga', zaključio je Davor.

Nakon Denisa, nastupila je plesačica Dora Pavlić. Maji se svidio njezin show dance pa joj je rekla da je izgledala baš svjetski i da je napredovala od audicije. Nastup se svidio i Martini, Davoru i Janku.

Uslijedio je spektakularni nastup Aleksandra i Filipa iz Niša. Oni su akrobatski duo, a nastupili su s vatrom.

'Show je bio puno jači od onog prvi put, a i uložili ste puno truda, bio je ovo jedan miks svega. Bilo je zabavno, a malo mi je bilo i zastrašujuće gledati kako paradirate s vatrom po tijelu. Vidi se da ste se potrudili za današnji nastup i svaka čast', rekla im je Maja.

'Fascinantno mi je sve što ste izveli. Ja osobno za vas ne bih glasala, ali bih vas voljela gledati na nekom eventu', poručila je Martina.

Violončelistica Natalija Stanisavljević nije pretjerano impresionirala žiri.

'Nezgodna situacija za mene, trebam naći prave riječi. Mogu se složiti da je ovo življa pjesma, kolege iz ansambla su doprinjele ovoj živosti, ali meni je ovaj nastup izgledao pomalo mlitavo', rekao je Davor, a složila se i Maja, koja je rekla da Natalija nije imala dovoljno energije. Janku se nastup svidio više od prethodnog Natalijinog, ali i on je rekao da mu je ipak nešto nedostajalo.

Idući im se nastup ipak svidio, a bio je to hip-hop popping pobjednika slovenskog Supertalenta, Jerneja Kozana.

'Ovo nitko nije uspio što si ti - ispričati priču kroz nastup. Potpuno neka druga dimenzija, nevjerojatno si vješt u tome što radiš', rekao je Janko. Impresionirana je bila i Maja.

'Meni to izgleda nevjerojatno, ovo spada u nadnaravno, ovo ne možeš samo pokušati', rekla je.

Posljednji večerašnji nastup imale su plesačice skupine Flamenco Split koje su htjele prezentirati žensku snagu. Svi članovi žirija su ih pohvalili.

'Vidi se da ste puno vježbale, sad je to bilo zaista to. Vi ste žene koje se tim bave iz hobija, radite to iz gušta, tako ste bile dobre', rekla im je Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:45