'PLES SA ZVIJEZDAMA'

VIDEO: EROTIKA JOJ NIJE POMOGLA Nives napustila show, žiri joj zamjerio šlampave korake koji podsjećaju na drmeš, Josipa i Sonja nastupile ozlijeđene

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 31.03.2019. u 23:36

Nova TV

Nives Celzijus i Mateo Cvenić

 

Svi filmofili i ljubitelji filmske glazbe došli su na svoje jer u nedjelju je deset preostalih plesnih parova izvodilo svoje točke uz popularnu filmsku glazbu.

U studiju showa "Ples sa zvijezdama" u trećoj emisiji prvu su filmsku priču iz "Titanica" otplesali Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić. Njihova rumba bila je ispunjena emocijama tijekom cijelog nastupa, ali i na kraju zbog priznanja da je Josipa plesala s napuknutim rebrom.

 

- Vaše noge su bile plesne. Predivno ste otvorili show - rekao je Dinko koji je priznao da su mu trebale maramice.

- Postoje plesačice koje plešu rumbu i izgledaju seksi, a postoje one koje pružaju emociju, a to si ti. Predivni ste bili - izjavila je Tamara.

- Mislim da ste jako lijepo oslikali temu svojim plesom. Morali biste malo više opustiti tijelo da se vide pokreti, no to vam opraštam. Imate prekrasnu figuru za ples i želim da vaš plesni san potraje što duže - poručio im je Nicolas, a piše Dnevnik.hr.

Sonja Kovač na svoj je nastup stigla direktno s Hitne pomoći na kojoj je završila zbog ozljede živca. Ona i Gordan Vogleš otplesali su quick step na pjesmu iz filma "Maska".

 

- Talentirana si i sigurna sam da ćeš pokazati sve što znaš i možeš - smatra Tamara.

- Quick step je teška kategorija plesa. Bez obzira na povredu, ja sam puno puta plesala s ozljedama, naš posao je grub i moraš ga voljeti i moliti se da ti se ništa ne dogodi. Sonja, ipak ću reći nešto. Bez obzira na bol, moraš spustiti ramena malo više, biti otvorenija i slobodnija - rekla je Almira.

Davor Garić i Valentina Walme plesali su jazz dance na temu iz filma "Najveći showman".

- Mene je šokirao kostim i ovako zakopčan Davor. Iznenađuješ svaki put sve više, sjajan si partner. Bacila bih se i ja u tvoje ruke. Jazz je jedna od teških disciplina i meni osobno fali fluidnosti i povezanosti. Ali sve u svemu, zadovoljna sam - izjavila je Almira.

Nicolas je pohvalio Davorov i Valentinin kostim te zaključio kako su im pokreti bili oštri i dinamični, ali im je nedostajalo više slobode.

- Opustite se, više se opustite. Pogledajte snimku pa ćete vidjeti da ste imali krivu nogu - rekao im je Dinko, a Tamara je pohvalila njihovu sinkronizaciju.

Četvrti su na pozornicu izašli Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić u ulogama Lady Gage i Bradleyja Coopera iz filma "Zvijezda je rođena". Otplesali su rumbu.

- Najmoćnije žensko oružje u rumbi je rastegnuta ženska noga od kuka do rista. I iskoristili ste ga. U jednom trenutku ste jako lijepo glumili, osjeti se kemija između vas. Mislim da možete biti sretni - poručio im je Nicolas.

- Možda rumba nije sjela kako je trebala, ali ima drugih plesova - izjavila je pak Tamara.

- Ja mislim da tebi svi plesovi sjedaju fantastično. Samo je pitanje vremena, što svaki ples iziskuje. Imaš divne noge, lijep ti je bio početak. Bilo je sjajno, imaš divnu energiju - zaključila je Almira.

Marko Grubnić u nedjelju je s Elom Vuković zaplesao strastveni tango u ulozi Jamesa Bonda. "Grubnić, Marko Grubnić", predstavio se Marko publici i žiriju u studiju.

 

- Moram priznati, bio si vrlo superioran na pozornici. Imaš tu prezencu i osjećaš se kao kod kuće. U svakom slučaju, bravo - pohvalila ih je Almira.

- Uloga Jamesa Bonda savršeno ti odgovara jer imaš takav stav i karizmu. Pažljivo sam gledao tvoje gibanje i bilo je jako ispravno. Sve se jako lijepo micalo u komadu. Bravo - oduševljen je bio Nicolas.

- Bili ste savršeni - kratak je bio Dinko.

Ecija Ojdanić i Marko Šapina zaplesali su jive na temu filma "Povratak u budućnost" i pjesmu "Johnny Be Good".

- Bila bih puno sretnija kad bi se ovaj jive zvao akrobatski rock and roll. Moram biti jako iskrena. Nisam baš vidjela puno jivea s preciznim koracima. Vi furate simpa stil i proći ćete kod gledatelja, valjda - rekla je Tamara.

- Malo ste mi izgledali usporeno, glazba nije bila takva - smatra Nicolas.

A u ulozi maskiranog osvetnika Zorroa našao se Ivan Šarić kojem je društvo na pozornici pravila plesna partnerica Paula Jeričević. Ovaj plesni par otplesao je paso doble nakon kojeg je publika u studiju ustala na noge i podržala ih glasnim ovacijama.

- Bio si fenomenalan, zaista. Ta tvoja energija, to je eksplozija, mikrovalna pećnica. Fenomenalno - oduševljena je bila Almira.

- Ne znam što da ti kažem. Imaš stav, okvir, rotaciju, fokus. Sve imaš, ali jednostavno si smiješan. Pozitivno smiješan, naravno. Čestitam, bit će dobro sve - zaključio je Nicolas.

Nives Celzijus i Mateo Cvenić u studio su donijeli dašak starog holivudskog glamura otplesavši cha cha cha.

 

- Nives, uvijek seksi, ali falilo mi je malo svega. Mateo je pokazao kako se to treba otplesati, a vama bi trebalo malo više proba - izjavio je Dinko.

- Ti zbilja naglasiš svaki svoj pokret, ali tehnički su ti šlampavi koraci. Smetalo mi je što su neki koraci podsjećali na drmeš - Tamarino je mišljenje.

- Slažem se s Tamarom, bilo je previše cupkanja. No ipak si se puno više potrudila i uložila da ne ostane sve u erotici koju imaš u sebi. Ali bilo je tu dobrih detalja - zaključila je Almira. 

Slavko Sobin je kao tjelohranitelj zaplesao valcer s Gabrielom Pilić, za što ih je publika nagradila itekako glasnim aplauzom.

- Ovaj put sam ljubomoran. Bilo je divno vidjeti kako te Gabi naučila produženim koracima, klizao si po podu. Bio je to strastven valcer. Sve je bilo kako treba, bio mi je užitak gledati vas. Bio je to najljepši ples večeras - iskren je bio Dinko.

- Prvi put sam se u ovoj sezoni naježio. Bilo je plesa, glume. Vjerujem da ti je lijepo plesati s Gabrielom. Mislim da ti imaš apsolutno sve jer imaš Gabrielu i ako je poslušaš, sve će biti dobro - poručio im je Nicolas.

Posljednji ples u trećoj emisiji otplesao je Damir Kedžo s Helenom Janjušević i to cha cha cha na temu filma "Istjerivači duhova".

- Ta vaša kompaktnost mi uvijek uđe u kadar. Ti si zvijezda koja najbolje interpretira svaki ples i glazbu. Nadam se da su drugi parovi vidjeli kako cha cha cha izgleda - izjavila je Tamara, a piše Dnevnik.hr.

Nakon što su se zbrojili glasovi publike i žirija, u dvoboju su završili Nives i Mateo te Sonja Kovač i njezin partner Gordan. Show je na kraju napustila Nives Celzijus.

- Prvo ću se naspavati, posvetiti djeci i pisati zadaće - izjavila je pjevačica, spisateljica i glumica suznih očiju.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo