NOVI PAR

VIDEO: FATALNI ZAVODNIK OPET JE ZALJUBLJEN Naš popularni glumac i 16 godina mlađa pjevačica iz Slovenije u vezi su već tri mjeseca

 
Ivan Herceg, Nina Donelli
 Boris Kovacev / CROPIX, INSTAGRAM

Srce zagrebačkog glumca Ivana Hercega (36) osvojila je 16 godina mlađa slovenska pjevačica Nina Donelli, piše Gloria.hr.

Markantni zavodnik, čijem šarmu svojedobno nisu odoljele ni Anita Dujić, Petra Dugandžić, Tatjana Jurić i Ecija Ivušić, s glazbenicom iz Maribora u vezi je posljednja tri mjeseca.

Par se, kako navodi izvor blizak pjevačici, upoznao krajem siječnja na jednom partyju u Zagrebu, a Nina je u Ivana "zaljubljena preko ušiju".

Atraktivna Donelli prije desetak dana predstavila je novi spot "Luda večer", a broj njezinih pratitelja na Instagramu raste iz dana u dan, što nimalo ne čudi s obzirom na provokativne fotografije koje Slovenka redovito objavljuje na spomenutoj društvenoj mreži.

Herceg je u jednom intervjuu, koji je svojedobno dao za magazin Gloria, otkrio kako "ga može osvojiti, ali i zadržati samo kompletna žena".

- Zvuči kao floskula, ali kad se zaljubljenost i strast stišaju, do izražaja dođu neke druge, dotad nevidljive stvari kao što su karakterna kompatibilnost, tolerancija i razumijevanje. Vrlo mi je važno i da moja partnerica ima smisla za humor - izjavio je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:23