LJUBAV BOLI

VIDEO, FOTO: NA VALENTINOVO SAZNAO DA MU JE DJEVOJKA BILA PROSTITUTKA Brutalan fizički obračun nekadašnjih golupčića zabilježile su i kamere...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.02.2018. u 13:50

Screenshot, INSTAGRAM

 

Margarita Ovsyannikova i Simon Mardanshin zvijezde su ruskog reality showa "Dom-2", u kojem je glavni cilj natjecatelja izgraditi kuću i istovremeno pronaći partnera - parovi se, naravno, bore za osvajanje nekretnine, koja je jedna od glavnih nagrada.

U novoj sezoni popularnoga TV showa spojili su se upravo Margarita i Simon, ali njihovu ljubavnu idilu naprasno je uništio jedan zadatak - detektor laži.

Kako prenosi The Sun, Mardanshin je "poludio od bijesa" nakon što je saznao da je test pokazao kako je 21-godišnja Ovsyannikova svojedobno radila kao eskort dama - naime, Margarita se prostituirala kako bi zaradila novac za automobil i novi stan.

Verbalni sukob brzo se pretvorio u fizički obračun - nakon što pobješnjeli Simon djevojci nije htio predati rezultate detektora laži, zbog čega ga je ona počela udarati šakama po leđima, mišićavi Mardanshin potpuno je izgubio kontrolu - bacio je 21-godišnjakinju na pod, a ona je ondje ostala ležati u suzama. U pomoć su joj priskočili drugi stanari.

Ironično, snimka tučnjave pojavila se na YouTubeu baš na Valentinovo, koje se slavi i kao Dan zaljubljenih.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo