'SUPERTALENT'

VIDEO, FOTO: OVU SEKSI RIJEČANKU ŽIVOT NIJE MAZIO 'Morala sam naglo odrasti. Nisam imala tinejdžerske dane kao drugi, ali to me učinilo odgovornom...'

 
Elizabeth Zacero
 INSTAGRAM

Elizabeth Zacero show "Supertalent" iskoristila je kao prvu stepenicu za svoj veliki ulazak u svijet glazbe. Osim što je oduševila pjevačkim sposobnostima, ova brineta mnogima je "zapela za oko" i zbog atraktivna izgleda pa ni ne čudi što je preko noći dobila titulu najseksi Riječanke, piše Dnevnik.hr.

- Bila sam preuzbuđena! Emocije su bile neopisive. Presretna sam! Ovo je bio moj prvi javni nastup i osjećaj je predivan - izjavila je Elizabeth.

- Atraktivan izgled itekako može pomoći u karijeri. Prvo što vidimo jest nečiji izgled, a važno je biti zapažen. Naravno, puno je bitniji karakter, ali njega upoznamo tek nakon tog prvog dojma - kaže ova pozitivna i uvijek vesela Riječanka, koja trenutačno radi kao konobarica.

A nema sumnje da će Elizabeth nakon pojavljivanja na malim ekranima više okruživati i dečki.

- Još sam slobodna, a dobro kuham. Zamislite vi to! Ne znam hoće li mi se sad dečki javljati preko društvenih mreža, ali odgovarat ću samo na normalne poruke. Ma ja vam nisam baš bila u nekim vezama... Koncentrirana sam na karijeru, a da bi mi se netko svidio, mora biti kemije - otkrila je Zacero.

No iako na prvu djeluje kao djevojka koja je rođena pod sretnom zvijezdom, iza nje je težak životni put. Naime, njezin otac ostao je invalid, zbog čega se Elizabethin život u trenutku naglo promijenio, piše Dnevnik.hr.

- Morala sam naglo odrasti. Nisam imala tinejdžerske dane kao drugi. Ipak, ne nedostaje mi taj dio života. To me učinilo odgovornom osobom i danas se smatram sretnom ženom. Za oca se najviše brine majka, a brat i ja pomažemo financijski - govori ova talentirana mlada pjevačica.

- Moj otac je poznati talijanski slikar, tako da sam odrastala uz brojna poznata lica koja su dolazila k nama. Slike moga tate inače su u UNICEF-u. A mene od malih nogu zanimaju glazba, gluma, televizija… Ako želiš uspjeti, svaki posao traži odricanje i ja sam na to spremna - zaključila je Zacero.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:22