POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

VIDEO, FOTO: SUZE I BOLNI KRICI NA KOMEMORACIJI ZA ŠABANA ŠAULIĆA 'Poslije tebe život ne postoji. Putuj s anđelima, kume, i neka ti je vječna slava'

 
 Screenshot

Komemoracija za pjevača Šabana Šaulića, koji je poginuo u teškoj prometnoj nesreći u Njemačkoj, počela je u petak u 11 sati u Skupštini grada Beograda, a pogreb će se održati u 15 sati na Novome groblju u Aleji zaslužnih građana, piše portal Blic.

Uz Šabanovu neutješnu suprugu Gordanu, kćeri Sanelu i Ildu, sina Mihajla te unuka Luku cijelo vrijeme bio je srpski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić.

Dirljiv govor na komemoraciji održala je Zorica Brunclik, Šaulićeva kolegica, dugogodišnja prijateljica i kuma.

- Više ništa nije isto... Nevjerica, naši ljudi tuguju u cijelome svijetu, svi su neutješni... Moj kume, toliko toga smo prošli zajedno u četrdeset godina - rođenje djece, slave, svadbe, svaki tvoj i moj uspjeh... Ali dijelili smo i tugu kad smo ispraćali roditelje na vječni počinak...

Bili smo uspješni, kume, kao duet i pojedinačno. Ostat će naše pjesme za sva vremena, ali s kim ću ih sad pjevati, kad smo najčešće pjevali zajedno? Poslije tebe život ne postoji, a ti si bio i ostao moj pjevač, za sve generacije u svijetu... Putuj s anđelima, kume, i neka ti je vječna slava - rekla je jecajući pjevačica.

Šabanova supruga Gordana odlučila je da će se od voljenoga supruga oprostiti uz stihove pjesme "Ne plači dušo", koju joj je on posvetio davne 1984. godine.

Na posljednjem ispraćaju kralja narodne glazbe pojavili su se i Željko Joksimović te Svetlana Ražnatović Ceca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:40