SVI PRIČAJU O NAŠOJ EMI

VIDEO, FOTO: TKO JE LIJEPA HRVATICA KOJA JE OČARALA TALIJANE? Njezin put do uspjeha nije bio nimalo lagan: 'Loše osobe iskorištavale su moju dobrotu'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.03.2019. u 17:03

INSTAGRAM

Ema Kovač

 

U novoj sezoni popularne talijanske TV emisije ''Ciao Darwin'' pojavila se Hrvatica Ema Kovač, koja je svojom ljepotom odmah očarala Talijane i postala prava senzacija.

- Neizmjerno sam zahvalna na prilici koja mi je pružena, a ovo mi je jedan od najljepših dana u životu. Hvala svima koji su me gurali naprijed i bili mi potpora - napisala je 24-godišnja Čakovčanka na društvenoj mreži, a za Dnevnik.hr progovorila je o životu u Italiji, karijeri i planovima za budućnost.

Evo što je rekla o svojim počecima:

- Put je bio jako težak, djelomično i zato što sam nakon srednje škole odlučila pauzirati dvije godine prije upisa na fakultet kako bih mogla putovati. Modeling mi je tad bio sve na svijetu, a više puta mi se dogodilo da se moja karijera nije odvijala u smjeru u kojem sam željela te sam neprestano tražila mjesto gdje bih se mogla 'smjestiti' - kaže Ema i dodaje kako se, nažalost, mnogo puta susrela i s lošim osobama koje su uvijek gledale samo svoje interese.

 

- Varale su me i iskorištavale moju dobrotu i nisu marile za osjećaje i štetu prouzročenu ljudima oko sebe. Međutim, i to je dio životnog iskustva i zaista sam sretna što mogu reći da sam kroz sve to upoznala i puno ljudi koji su mi i danas jako dobri prijatelji. Nakon tri godine putovanja konačno sam pronašla svoje mjesto - u Italiji. Kad sam konačno odlučila upisati fakultet u Milanu i ostaviti manekenske dane iza sebe, moja karijera odjednom se lansirala kao raketa! Počela sam biti svoja i ljudima se sviđala prava Ema. Sad balansiram fakultet, posao, privatni život, obitelj i prijatelje i sretnija sam no ikad - priča ova lijepa Čakovčanka.

Za nju se otimaju brojni svjetski brendovi, ali ona bez obzira na to i dalje vrijedno studira.

- Teško je, neću vam lagati! Stalno učim u avionima, vlakovima, nerijetko čak i za vrijeme pauze na poslovima. Najviše me izlude situacije kad imam veliki ispit za koji se pripremam mjesecima i točno na dan ispita potvrde me za neku veliku kampanju, kao na primjer sad prije Božića za Garnier. U takvim slučajevima stavim posao ispred fakulteta zato što smatram da su to jedinstvene prilike u kojima mogu puno naučiti od osoba koje su duže u modnoj industriji od mene, a budući da studiram Business & Management, jako mi je zanimljivo iz prve ruke vidjeti kako posluju svjetski poznate kompanije - objašnjava Ema, koja je u Milanu upoznala i svog dugogodišnjeg partnera.

 

- Luca i ja upoznali smo se na jednom od mojih prvih kastinga u Milanu! Ne mogu reći sa sigurnošću je li to bila kemija, ljubav na prvi pogled ili nešto slično, ali znam da smo nakon toga počeli provoditi puno vremena zajedno i što sam ga više upoznavala, to sam više htjela biti uz njega. Shvatila sam, prvi put u životu, da on nije samo osoba za koju sam romantično zainteresirana, već netko od koga mogu puno naučiti, tko će me stalno tjerati da rastem i budem najbolja verzija same sebe! Osvojio me staloženošću, načinom razmišljanja, dobrotom i najviše činjenicom da nikad nije kočio moje snove i karijeru, nego me poticao da se uvijek trudim i dajem najbolje od sebe. Sad smo već pet godina zajedno i planiramo vjenčanje na ljeto sljedeće godine - otkriva Kovač za Dnevnik.hr.

A da bi održala manekensku liniju, mora redovito vježbati.

- Puno treniram, no cijeli život bavim se i plesom te sportom. Također, zaslužni su i geni s mamine strane - djed je bio visok skoro dva metra, a moja majka još uvijek ima vitku figuru skoro kao ja, čak i nakon dvoje djece. U teretanu sam krenula s 14 godina, a modelingom sam se počela baviti tek od svoje 18. godine, a također smatram kako je uvijek bolje baviti se nekom aktivnošću, nego biti na rigoroznim dijetama - kaže.

 

Što se tiče budućnosti, svatko tko dobro poznaje Emu, zna da u njezinu životu ne postoje planovi.

- Svjesna sam da je moja karijera trenutačno u usponu i namjeravam iskoristiti svaku sekundu da je izgradim još više, ne samo što se tiče modelinga, već i kao mlada poduzetnica, želim dokazati da je radom i trudom moguće ostvariti svoje snove i pritom poljuljati sve standarde koji se nameću o modelima - ističe Čakovčanka.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo