SUPER PAR U PROBLEMIMA

VIDEO: GORAN PUCA PO ŠAVOVIMA, HANA ISPLAKALA MORE SUZA 'Nemaš poštovanja prema drugima. Sram me kako tretiraš ljude. Onda i ja ispadnem glup...'

 
 Screenshot RTL

Hana Rodić (21) i Goran Jurenec (38) i dalje su glavna tema većine razgovora koje vode drugi kandidati RTL-ova showa "Super par". Tako su u epizodi koja se emitirala u ponedjeljak navečer Hana ponovno našla "na tapeti" - naime, influencerica još niti jednom nije doručkovala sa sustanarima jer svaki dan spava do podneva.

- To nije u redu - komentirala je Matea, a drugi su se složili s njom, uključujući i Hanina dečka Gorana.

- Neugodno mi je... Svi imaju predrasude o nama, da smo neke princeze... Ne bih volio da ostane takva slika o nama, a Hana čini sve da se te predrasude utemelje i zbog toga mi je jako žao. Želim je zaštititi pred drugima, ali ako se ništa ne mijenja, onda i ja ispadnem glup - izjavio je Goran, a prenosi RTL.

No drama se nastavila i kad je došao red na izvršavanje zadatka. Svaka djevojka trebala je složiti sliku od četiri dijela, a svaki dio fotografije nalazio se u kutijama s miševima, gušterima, zmijama, žoharima…

- Ja to ne mogu, bojim se žohara - rekla je vidno uzrujala Hana, koja nije htjela ni probati odraditi zadatak, iako ju je Goran svo to vrijeme ohrabrivao.

- Mislio sam da će pokazati da nije neka princeza koja se samo zna šminkati - komentirao je Gospodin Savršeni, no njegova opaska samo je još više pogoršala ionako već napetu situaciju.

- U osnovnoj školi maltretirali su me tako što su mi ubacivali kukce u torbu, a njih se oduvijek bojim... Reagirala sam tako od straha, jer imam astmu koju sam dobila od toga - plačući je govorila Hana nakon što se s Goranom vratila u kuću. No njezin partner ostao je iznenađen jer ju je, rekao je, prvi put u šest mjeseci njihove veze vidio s pumpicom za astmu, prenosi RTL.

- Onda se ti svega bojiš osim šminke! Smeta ti ako ti netko kaže da si samo princeza, a ništa ne radiš da to promijeniš. Kako možeš znati da nešto ne znaš, ako to nisi ni probala? To je ta tvoja negativnost... Uvijek sam ti bio podrška, ali tebi se ništa ne da, nemaš poštovanja prema drugima. Sram me kako tretiraš ljude - izjavio je Goran i jako povrijedio Hanu koja nije mogla prestati jecati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:51