STUDIO

VIDEO: HANA HEGEDUŠIĆ PRVI PUT OKUŠALA SE U REDATELJSKOM POSLU 'Preselila sam se iz Zagreba, a usput sam postala i vegetarijanka!'

 
 Neja Markicevic / CROPIX

Svestrana glumica Hana Hegedušić u stvaranju novog mjuzikla “Žuta minuta” sudjelovala je kao redateljica - u tome se okušala prvi put, a u svom matičnom kazalištu, varaždinskom HNK, nedavno je imala i premijeru klasika “Tramvaj zvan žudnja”, gdje glumi Blanche DuBois.

Osim o poslu, Hana u novom broju Studija govori i koliko joj se život promijenio otkad se iz Zagreba preselila u Varaždin, a otkrila je i kako joj je u vezi s umjetnikom Tomislavom Stipišićem zbog kojega je - postala vegetarijanka!

- Selidba mi je donijela to da se odmorim od te gužve posla, da udahnem, da dobijem dnevno vrijeme koje u Zagrebu nisam nikad imala. U Zagrebu je otići u dućan i vratiti se doma, sat do sat i pol, a u Varaždinu je 20 minuta. Jako sam profitirala.

Osim intervjua s popularnom glumicom, u petak u novom Studiju pročitajte i sve o povratku RTL-ova showa "Večera ze pet" te koncertu klapa na zagrebačkoj Šalati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:29