SVJETSKE ZVIJEZDE NASTUPAJU U ISTRI

VIDEO: HRVATSKA SHOWBIZ SCENA U PRVIM REDOVIMA SEA STAR FESTIVALA Antonija Blaće, Luka Nižetić, Tatjana Jurić - svi jedva čekaju ludi provod u Umagu!

 
Antonija Blaće, Hurts, Tatjana Jurić
 Marko Todorov, Biljana Gaurina / CROPIX, Getty Images

Zvijezde na ovogodišnjem Sea Staru neće plesati samo na čarobnim pozornicama umaškog Stella Marisa - brojne poznate ličnosti dolaze na festival i uživati u sjajnim nastupima te vrućim tulumima!

Najpoznatija hrvatska blogerica i hit spisateljica Andrea Andrassy na Sea Staru otvara svoju uzbudljivu ljetnu sezonu.

- Najdraži dio godine mi je kad počnu festivali jer to znači da dolazi ljeto! Zato se jako veselim Sea Staru, a osim nastupa Robina Schulza, Paula Van Dyka i drugih, vesele me i moje omiljene dnevne aktivnosti - sunčanje te kupanje! - kaže Andrea.

Svoj drugi Sea Star festival željno očekuje i splitski pjevač Luka Nižetić.

- Naročito se veselim Hurtsima, koje još nisam imao prilike poslušati uživo. Sudeći po prošlogodišnjoj organizaciji i zabavi, ove godine će sve 'gorjeti'! Jedva čekam! - rekao je Luka i priznao kako ga je prošlogodišnje, prvo izdanje Sea Star festivala, ugodno iznenadilo organizacijom, ali i glazbenim odabirom.

Lukin kolega Damir Kedžo upravo će na Sea Staru proslaviti 30. rođendan.

- Line-up je ludilo, pogotovo ovaj hrvatski! Sudeći po prošlogodišnjim komentarima, to je idealno mjesto za proslavu rođendana! - oduševljeno će Kedžo, a otkrio je i kako se najviše veseli koncertu Krankšvestera.

Putem dobre glazbe i odličnih provoda kreće i Kedžina prijateljica Zsa Zsa, omiljeno novo lice domaće glazbene scene.

- Tijekom godine sam prava penzionerka, ali 'poludim' čim namirišem ljeto i samo me vuče negdje na party… Jedva čekam Sea Star da se malo vratim u život! - kaže Zsa Zsa i dodaje kako se nakon "lude godine" odlučila počastiti odmorom u Umagu.

Ništa manje dinamičnu godinu imala je i TV voditeljica Antonija Blaće, još jedna od VIP gošći Sea Star festivala.

- Dobar glas daleko se čuje - o Sea Staru slušam još od lani, pa sam ove godine odlučila i sama krenuti put Umaga! Odmor uz more i glazbu nakon uzbudljive i naporne TV sezone - jedva čekam! - izjavila je Antonija.

Za festival se užurbano sprema i spisatelj te maneken Dean Pelić.

- Drago mi je da jedan festival kao što je Sea Star postoji u Hrvatskoj. Prošle godine nisam mogao doći, no zato ove godine jedva čekam vidjeti kako to sve izgleda. Ne sumnjam da će biti prva liga! - kaže Dean, koji je rodom upravo iz Umaga, pa je, dodaje, posebno ponosan što je njegov grad dobio ovakav festival.

Dolazak na Sea Star festival najavile su i radijska voditeljica Tatjana Jurić te druge poznate osobe, a brojni mladi blogeri, YouTuberi i influenceri omogućit će vam da festival pratite iz njihova kuta - na svim digitalnim platformama!

Sea Star Festival održava se od 24. do 27. svibnja u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu. U dva centralna dana, petak i subotu, deseci tisuća mladih iz cijeloga svijeta zabavljat će se na Addiko Tesla Stageu, Nautilus Areni i ostalim pozornicama uz neka od vodećih svjetskih i regionalnih imena kao što su Robin Schulz, Hurts, Paul van Dyk, Dimitri Vegas & Like Mike, Ofenbach, Tram 11, Edo Maajka, Krankšvester, Nipplepeople, Krešo Bengalka, Boris Štok, Detour, Senidah feat. AMN, Dječaci i Sajsi MC, techno virtuozi Luke Slater, Francois X, Tommy Four Seven, Toxic, Ivan Komlinović, Ian F. i DJ Jock te sjajna DJ reprezentacija u kojoj igraju Filatov & Karas, MATTN, VRH, Tekitoka, Lutemania, kao i Sin, Kiki Belluci i duo Jeulz X Hubris koji će nastupiti na Silent Octopus stageu i izvođači iz Exotic Lagune koje predvode MC Choma, DJ Tender, DJ Sesha, Samba Show & Tito.

Welcome party u četvrtak 24. svibnja održat će se na tri pozornice - Silent Octopus, Exotic Laguna i Jagermeister Beach Groove, dok će se Closing party dogoditi u nedjeljno jutro kao nastavak subotnjega programa, a nastupit će Dejan Milićević, After Affair, Aney F i AM:FM.

Aktualna cijena festivalskih ulaznica od svega 279 kuna na snazi će biti najkasnije do ponoći s 18. na 19. svibnja ili ranije, ako isteknu osigurane zalihe. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima te online u sustavima Ticket Shop i Entrio. Osim festivalskih ulaznica, u ponudi su dnevne ulaznice od 169 kuna za petak i 179 kuna za subotu te VIP Gold ulaznica od 749 kuna, a njihove cijene ostaju nepromjenjene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:16