BILA JE U PROBLEMU

VIDEO: 'KAD JE TO NAPRAVIO, JOŠ VIŠE SAM SE ZALJUBILA U NJEGA' Slavna glumica priznala kako je jednom podojila vlastita muža, a objasnila je i zašto

 
 Profimedia, Visual movies

Kristen Bell (37) i Dax Shepard (43) vjenčali su se u listopadu 2013. godine, nakon što je glumica kolegu zaprosila na Twitteru (par je, naime, čekao da kalifornijske vlasti ozakone istospolne zajednice kako bi i sami stali pred oltar), a u braku su dobili dvije kćeri - Lincoln (4) i Deltu (3).

Holivudska glumica, zvijezda filmova "Zločeste mame" i "Obožavatelji", u svojoj emisiji "Momsplaining" otvoreno je progovorila o majčinstvu, ali u kontekstu koji je za mnoge i dalje svojevrsna tabu tema, prenosi Contact Music.

S gošćom Katie Lowes (36), također glumicom, Kristen je "pretresla" sve teme, uključujući i hranjenje djece. Tako je, između ostaloga, otkrila i kako je svojedobno podojila vlastita supruga, a objasnila je i zašto.

- Malena je taman prestala sisati, nismo bili kod kuće, nego u Atlanti, a ja sam dobila strašan mastitis (zastoj mlijeka i upalu dojki). Nisam mogla nazvati svoga doktora i nabaviti antibiotik... Malo je reći da sam bila očajna, jednostavno nisam imala izbora... Rekla sam Daxu: 'Bilo bi najbolje da ti - da ti - posišeš to mlijeko'. I on je pristao, samo kako bi meni bilo bolje. Taj dan još sam se više zaljubila u njega - prepričala je Bell.

Dodala je kako je Shepard stoički odradio zadatak, a kako bi smirila potencijalne kritičare, odmah je objasnila kako suprug nije gutao mlijeko, već ga je ispljunuo u šalicu.

#happy4thofjuly #jammies

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:14