MAMMA MIA, OVO JE SUPER VIJEST!

VIDEO: NAPOKON JE SLUŽBENO: ABBA SE VRAĆA NA SCENU! 'Kakav je osjećaj biti u studiju poslije 35-godišnje stanke? Divan, kao da je vrijeme stalo!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.04.2018. u 14:50

Swedish pop group ABBA give the thumbs up after winning the Eurovision Song Contest with their song 'Waterloo', Brighton, 7th April 1974. Left to right: Bjorn Ulvaeus, Agnetha Faltskog, Anni-Frid Lyngstad and Benny Andersson.
(Photo by Steve Wood/Daily Express/Hulton Archive/Getty Images)
Getty Images

Björn Ulvæus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad i Benny Andersson

 

Legendarni švedski pop bend ABBA potvrdio je kako su snimili dvije nove pjesme, koje bi trebale biti objavljene do kraja ove godine, prenosi Time.

Ali to nije sve - kako su najavili i lani, članovi kultnog kvarteta, Björn Ulvæus (73), Agnetha Fältskog (68), Anni-Frid Lyngstad (72) i Benny Andersson (71), 2019. imat će veliku, kako su je nazvali, virtualnu reality turneju!

- Pomislili smo kako bi bilo zabavno poslije 35 godina duge stanke ponovno se okupiti u studiju i snimiti novi materijal. To smo i napravili! Bilo je to nevjerojatno iskustvo! Vrijeme kao da je stalo, osjećali smo se kao da smo bili na kratkom godišnjem odmoru - objavila je ABBA na svom službenom Instagram profilu.

 

Jedan od dva nova singla švedskih glazbenih ikona zvat će se "I Still Have Faith In You", a premijera mu je zakazana za prosinac.

ABBA se zadnji put okupila 2016., kad je nastupila na privatnoj zabavi u Stockholmu.

Inače, ova pop četvorka bila je aktivna od 1972. do 1982. Na izboru za najbolju pjesmu Europe u Brightonu u Engleskoj pobijedili su 1974. godine, a megahit "Waterloo" osigurao im je svjetsku slavu.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo