MAMMA MIA, OVO JE SUPER VIJEST!

VIDEO: NAPOKON JE SLUŽBENO: ABBA SE VRAĆA NA SCENU! 'Kakav je osjećaj biti u studiju poslije 35-godišnje stanke? Divan, kao da je vrijeme stalo!'

 
Björn Ulvæus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad i Benny Andersson
 Getty Images

Legendarni švedski pop bend ABBA potvrdio je kako su snimili dvije nove pjesme, koje bi trebale biti objavljene do kraja ove godine, prenosi Time.

Ali to nije sve - kako su najavili i lani, članovi kultnog kvarteta, Björn Ulvæus (73), Agnetha Fältskog (68), Anni-Frid Lyngstad (72) i Benny Andersson (71), 2019. imat će veliku, kako su je nazvali, virtualnu reality turneju!

- Pomislili smo kako bi bilo zabavno poslije 35 godina duge stanke ponovno se okupiti u studiju i snimiti novi materijal. To smo i napravili! Bilo je to nevjerojatno iskustvo! Vrijeme kao da je stalo, osjećali smo se kao da smo bili na kratkom godišnjem odmoru - objavila je ABBA na svom službenom Instagram profilu.

❤ #abbaofficial #abba

A post shared by @ abbaofficial on

Jedan od dva nova singla švedskih glazbenih ikona zvat će se "I Still Have Faith In You", a premijera mu je zakazana za prosinac.

ABBA se zadnji put okupila 2016., kad je nastupila na privatnoj zabavi u Stockholmu.

Inače, ova pop četvorka bila je aktivna od 1972. do 1982. Na izboru za najbolju pjesmu Europe u Brightonu u Engleskoj pobijedili su 1974. godine, a megahit "Waterloo" osigurao im je svjetsku slavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:26