STILSKI ZAOKRET

VIDEO: NI NAJVEĆI FANOVI NISU PREPOZNALI POBJEDNICU EUROSONGA Pogledajte kako je pjevačica Marija Šerifović izgledala na početku svoje karijere

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.06.2018. u 14:22

INSTAGRAM

 

Glazbu je zavoljela uz majku Vericu, jednu od najpoznatijih pjevačica narodne glazbe u Srbiji, pa je bilo i za očekivati da će i sama Marija Šerifović (33) kad-tad krenuti njezinim stopama. Ova Kragujevčanka debitantski album "Naj, najbolja" objavila je 2003., a četiri godine poslije s pjesmom "Molitva" predstavljala je Srbiju na Eurosongu u Helsinkiju i pobijedila.

A koliko se Marija fizički promijenila od početka karijere do danas, dokazuje i snimka njezina gostovanja u TV emisiji "Za milion godina" iz 2001., koja je ovih dana postala pravi viralni hit.

Šerifović je tad pjevala baladu "My All", koju u originalu izvodi američka pop diva Mariah Carey (48), ali ono što je najviše iznenadilo i Marijine najveće fanove jest njezin imidž.

Pobjednicu Eurosonga danas je, naime, nemoguće zamisliti u štiklama i s dužom kosom, a upravo to nosila je 2001. godine. Koji njezin stilski izričaj vam se više sviđa, prosudite sami!

 

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo