ISPALI FAVORITI

VIDEO: 'OPET JE SVE NAMJEŠTENO, RAZOČARANI SMO!' Gledatelji se ljute jer u finale showa 'Tvoje lice zvuči poznato' nisu prošli ni Poljičak ni Drele

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 04.06.2018. u 09:29

 • Nova TV

  Damir Poljičak kao Pink i Davor Dretar Drele kao Missy Elliott

   

  Napokon se zna tko se plasirao u finale pete sezone popularnoga showa "Tvoje lice zvuči poznato" - naime, poslije nedjeljne epizode, plasman u veliku završnicu izborili su Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić.

  No mišljenja gledatelja i ovaj put su, naravno, podijeljena.

  Većina je razočarana što u finalu neće gledati Damira Poljičaka, 34-godišnjeg splitskog kazališnog, televizijskog i filmskog glumca, koji je od samoga početka showa osvojio simpatije publike i slovio kao najveći favorit.

  - Žiri me razočarao... Dati mu tako niske ocjene! Ne kužim zašto su ga izbacili, ma sve je opet namješteno! Je li stvarno ikome neugodno što Poljičak nije u finalu? Razumijem da je pobjeda najmanje bitna u ovoj emisiji, ali barem za nekakav natjecateljski duh trebalo bi ipak ispoštovati neke stvari! - komentirali su mnogi na društvenim mrežama.

  A osim Poljičaka, u finalu su očito očekivali i Davora Dretara Dreleta.

  - Damir i Davor bili bi bolji finalisti! Drelliot - jedinstven, svaka čast! Zašto taj čovjek ne nastupa u glazbenom svijetu? - pitaju se fanovi.

   

  Izdvajamo