POKAZALA ŠTO SRBIJA IMA

VIDEO: OVAKO SE JELENA KARLEUŠA POJAVILA U JUTARNJEM TV PROGRAMU Još oskudnije izdanje čuvala je za supruga, evo kako je on reagirao...

 
 Screenshot

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (39) u utorak je gostovala u TV emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" na srpskoj televiziji Prva.

Najvatrenija obožavateljica srpske nogometne reprezentacije, kako su je prozvali zbog seksi editorijala koji je snimila povodom Svjetskoga prvenstva u Rusiji, u studiju se pojavila u oskudnom kompletu modne kuće Dolce & Gabbana, a osim izlaganja bujnih grudi "na izvol'te", i to u jutarnjem programu, mnogi su joj zamjerili i činjenicu što ni u jednom trenutku tijekom intervjua nije skinula sunčane naočale.

Uvijek kontroverzna Jelena voditeljima je, između ostaloga, otkrila i kako je njezin suprug, nogometaš Duško Tošić (33), reagirao kad je vidio seksi fotografije na kojima je pjevačica svoje golo tijelo oslikala u bojama srpske zastave.

- Rekao mi je: 'Je li moguće da si mi ovo napravila dan prije najvažnije utakmice (one s Kostarikom)?'. Baš se bio naljutio, zato je dobro i igrao! - našalila se Karleuša i dodala kako je "samo htjela pokazati što Srbija ima i izvan nogometnog terena".

Hello world Tomorrow “Port”!

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

SERBIA!

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:28