TRAUMATIČNO ISKUSTVO

VIDEO: OZLJEDA NA POSLU UNAKAZILA JOJ LICE Mlada kanadska glumica sad traži odštetu na sudu: 'Sve oko mene plivalo je u krvi. Bilo je zastrašujuće'

 
 INSTAGRAM

Taylor Hickson (20) zbog teške tjelesne ozljede, koju je zadobila na setu filma "Ghostland" u Winnipegu u Kanadi, tuži produkcijsku tvrtku Incident Productions, koja je 2016. godine radila na spomenutom hororu.

Naime, na mladu kanadsku glumicu pala su teška staklena vrata nakon što ju je francuski redatelj Pascal Laugier (46) natjerao da nekoliko puta ponavlja scenu u kojoj je šakama trebala jače lupati po vratima kako bi sve izgledalo što uvjerljivije na velikom platnu.

Vrata su se u jednom trenutku srušila na Taylor te je porezala po licu, vratu i gornjem dijelu tijela.

Ona je završila u bolnici - dobila je 70 šavova na bradi, a ostao joj je i gadan ožiljak zbog kojega je, tvrdi Hickson, bila u financijskom gubitku, prenosi The Mirror.

- Gospođa na setu stavljala mi je salvete na lice... Sve oko mene plivalo je u krvi... Bilo je zastrašujuće. Poslije svega što mi se dogodilo, postala sam nesigurna u sebe, samopouzdanje koje sam do tad imala kao da je nestalo - izjavila je Hickson, koja se poslije nesreće morala podvrgnuti laserskoj operaciji, bila je i na rekonstrukcijskom zahvatu, a u budućnosti bi, ističu njezini odvjetnici, mogla trebati još korekcija na licu. Zanimljivo je kako se redateljevo ime ipak ne navodi u tužbi.

Premijera filma "Ghostland" održat će se sljedeći tjedan u Parizu, ali zvijezda Taylor Hickson neće se pojaviti na njoj.

me ❤’ing this forehead zit

A post shared by taylor hickson (@taylor.hickson) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:55