UZAVRELE STRASTI U SHOWU

VIDEO: 'PO ČEMU JE NARICANJE I ZAVIJANJE TALENT?' Sestre Ramljak duhovnom pjesmom izborile finale, gledatelji ljuti: 'Drugi natjecatelji su zakinuti'

 
 Nova TV

Samozatajne sestre iz Međugorja, Anamarija i Darija Ramljak, u nedjelju navečer interpretacijom duhovne pjesme "Tvoja sam i ti si moj" oduševile su publiku, žiri, ali i gledatelje te si osigurale mjesto u finalu showa "Supertalent". Ganuta članica žirija Maja Šuput poslije nastupa je rekla: "Kao da su se spustila dva anđela i pjevala! Zajedno zvučite toliko lijepo".

- Još smo pod dojmom! Teško je narodu prenijeti vjeru i Boga, ali mislim da smo u tome uspjele i sretne smo - izjavila je Anamarija, a prenosi Dnevnik.hr. Sestra Darija dodala je kako su se u show i prijavile kako bi mladima približile duhovnu glazbu.

- Htjele smo dokazati da se uz nju može osjetiti nešto posebno i biti potpuna osoba - objasnila je.

Iako svjesne da će biti i skeptičnih zbog njihova izbora glazbenog žanra, sestre Ramljak nisu se obeshrabrile, a "vjetar u leđa" dala im je i bezuvjetna potpora roditelja, prijatelja i njihove župe.

Nova TV

Ipak, njihov prolazak u finale izazvao je opće negodovanje na društvenim mrežama. Mnogi gledatelji duboko su razočarani što će se mahom pjevači boriti za pobjedu u "Supertalentu".

- Čini mi se da je show teška namještaljka u kojoj će pobijediti Antonia Dora Pleško. Zašto većinom pjevači ulaze u finale svih talent show emisija? Zato jer na njima mogu dizati lovu likovi poput Simona Cowella ili kod nas ta Martina Tomčić iz žirija, koja je mentorica Dori. Pravi supertalenti nisu komercijalno isplativi.

Što god da gledam, sve je namješteno. Kakva država, takve nam i televizije! Dno dna!

U čemu je talent tuljenja, pa to znam i ja?! Sestre su dosadne za poludit'. Još ono plakanje! Cijelo vrijeme gurate neke svrake, pa tako i sad ove dvije zavijalice... Nije mi stvarno jasno po čemu su one talentirane, osim što nariču! Bolje plaču, nego što pjevaju - komentirali su nezadovoljni gledatelji.

Drugo mjesto u finalu u nedjelju je izborila i plesna skupina Atomi - dobili su najveći broj glasova i tako si osigurali direktan ulazak u veliku završnicu "Supertalenta".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:10