TRAGEDIJA HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

VIDEO: Pogledajte dramatičnu snimku nesreće u kojoj je poginuo glumac Paul Walker

Nadzorne kamere zabilježile su nesreću u kojoj je poginuo glumac iz filmova "Brzi i žestoki" Paul Walker. Kamere smještene na krovu obližnje zgrade pokazuju trenutak kada je automobil Posrche Carrera GT eksplodirao i pretvorio se u vatrenu buktinju. Nakon toga gusti dilm počeo se širiti, a sve je izgledalo kao strašna eeksplozija.

Istražitelji su primili nekoliko dojava očevidaca da je automobil bio sam na cesti te da nijedno drugo vozilo nije bilo uključeno u nesreću, što snimka i pokazuje. Snimka demantira neka medijska izvješća kako je glumac poginuo utrkivajući se sa drugim automobilom.

Neimenovani svjedok istupio je s tvrdnjama kako Paul Walker i njegov prijatelj Roger Rodas, koji je također poginuo u nesreći, nisu izašli da se provozaju nego su željeli provjeriti mali kvar. Naime, taj je očevidac za Hollywood Reporter izjavio da je čuo dvojicu tragično poginulih kako u garaži razgovaraju o automobilu: "Zašto se automobil stalno gasi. Hajde da se provozamo jedan krug i provjerimo".

Sjeli su i auto kako bi ga provozati, no ta je vožnja završila fatalno.

Produžena snimka nesreće nakon eksplozije prikazuje prijatelje Paula Walkera kako stižu na mjesto nesreće i očajnički pokušavaju zajedno s vatrogascima ugasiti vatru i doći do prijatelja. Navodno je jedan od njih bio toliko uzrujan što ne može do automobila da je u jednom trenutku udario vatrogasca.

Uzrok nesreće još uvijek nije poznat, no policija istražuje je li brzina odigrala ulogu u smrti dvojice prijatelja. Poznato je da je glujmac volio brzu vožnju, a na jednoj video snimci, testirajući u Japanu Nissan GT-R, pohvalio se da je dosad najbrže vozio 300 km/h.











Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. srpanj 2023 12:33