POKUŠAJ SAMOUBOJSTVA?

VIDEO: POP PJEVAČ SKOČIO S KRUZERA Traže ga kraj kanadske obale, a svjedoci tvrde da se cijelo vrijeme čudno ponašao: 'Hodao je u haljini i štiklama'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.09.2018. u 10:22

INSTAGRAM

Daniel Küblböck

 

Daniel Küblböck (33) nestao je na krstarenju blizu kanadske pokrajine Newfoundland, i to nakon što je skočio s palube broda Aida Cruises kojim je plovio od Hamburga do New Yorka, objavio je u ponedjeljak Daily Mail.

Njemački mediji pišu kako se sumnja da je pjevač i glumac, koji se proslavio 2003. u talent showu "Deutschland sucht den Superstar", pokušao počiniti samoubojstvo, no službene potvrde za takve tvrdnje još nema.

Svjedoci su vidjeli Daniela kako skače s petoga kata luksuznoga broda oko 6 sati i odmah su o svemu obavijestili kapetana. On je odmah naredio da se brod vrati na mjesto incidenta, a u potragu za nestalim pop pjevačem uključila se i kanadska obalna straža. Küblböcka traži i helikopter, ali za sad bezuspješno.

Inače, njemački pjevač prije mjesec dana na Facebooku se požalio kako je bio maltretiran u školi, a posljedice nasilja, napisao je, "osjeća i danas".

- To traumatično iskustvo duboko je potreslo moju dušu... Nisam dobro, ni fizički, a ni psihički - otkrio je Daniel u kolovozu, ali objavu je brzo i obrisao s društvene mreže.

Putnici koji su s njim bili na kruzeru izjavili su kako se Küblböck prije kobnoga skoka čudno ponašao - hodao je naokolo u haljini i štiklama te bio prilično agresivan.

 

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo