SMRT U DUBAIJU

VIDEO: PROCURILI DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE BOLLYWOOD ZAVILA U CRNO Najveća indijska glumačka zvijezda utopila se u kadi

 
 Profimedia, SIPA USA

Vijest o iznenadnoj smrti bolivudske zvijezde Sridevi Kapoor (54) u subotu je šokirala indijsku, ali i svjetsku javnost, a iako se isprva mislilo kako je popularna glumica preminula od srčanoga zastoja, forenzička analiza u ponedjeljak je otkrila potpuno nove šokantne detalje.

Naime, Sridevi je umrla dok je bila na vjenčanju svojega nećaka u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Daily Mail prenosi kako se jedna od najvećih zvijezda indijske filmske industrije utopila u kadi hotelske sobe u kojoj je odsjela, a u krvi joj je navodno pronađen i alkohol - ipak, okolnosti ove strašne tragedije još se utvrđuju, ali Sridevin šogor Sanjay Kapoor, također glumac, indijskim medijima rekao je kako 54-godišnjakinja nije imala nikakvih zdravstvenih problema.

Policija u Dubaiju i dalje pokušava otkriti kako je došlo do utapanja i je li u trenutku nesreće Sridevi bila sama u hotelskoj sobi. Njezino tijelo, doznaje se, bit će balzamirano.

U međuvremenu, indijske glumačke zvijezde na društvenim mrežama opraštaju se od voljene kolegice. Priyanka Chopra (35), Miss svijeta 2000. godine, na Twitteru je napisala: "Nemam riječi... Iskrena sućut svima koji su je voljeli... Kakav mračan dan...". Oglasio se i indijski premijer Narendra Modi (67), koji je objavio kako je "duboko ožalošćen zbog Sridevine prerane smrti".

Inače, pokojna glumica u Bollywoodu je snimila čak 300 filmova, a osvojila je i pet prestižnih nagrada Filmfare Awards, koje su prozvane indijskim Oscarima.

Sridevi je od 1996. bila u braku s producentom Boneyjem Kapoorom (62), s kojim je dobila dvoje djece - kćeri Jhanvi (20) i Khushi (17).

Still can’t believe it. #sridevi

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

July 6, 2013 - Macau, Macau SAR, China - Bollywood Star Sridevi Kapoor dead at 54. Sridevi (2nd R) on the red carpet with her husband film producer Boney Kapoor (2nd L) and children Khushi Kapoor (L) and Jhanvi Kapoor (R) at the 14th International Indian Film Academy (IIFA) at The Venetian Macao 6th July 2013., Image: 364282704, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives
Profimedia, Zuma Press - Archives
Sridevi sa suprugom Boneyjem Kapoorom te kćerima Khushi (lijevo) i Jhanvi (desno)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:06