PONOSAN TATA

VIDEO: RAJKO DUJMIĆ OŽENIO SINA JEDINCA Presretni kompozitor uzvanike je oduševio plesom sa svojom snahom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.08.2015. u 08:39

Facebook

'Želim mu ljubav i mudrost u dobru i zlu... Želim mu ljubav koja nema kraj', poručio je sinu Tinu Dujmić

Rajko Dujmić (61) u subotu je u Zagrebu oženio sina jedinca Tina (31). Vjenčanje je bilo u crkvi Sv. Jeronima, gdje se Rajko 1990. oženio za sadašnju suprugu Snježanu.

Legendarni skladatelj nakon dugo vremena je imao osmijeh na licu. U proljeće je izbačen iz Novih fosila i to ga je strašno pogodilo. Čak mu je i zdravlje bilo narušeno.

Sada je napokon odlučio zaboraviti na prošlost i krenuti dalje.

'Želim mu ljubav i mudrost u dobru i zlu... Želim mu ljubav koja nema kraj', poručio je Dujmić na svojem profilu na Facebooku.

Na svadbu je došao sa suprugom Snježanom, koja se sa posinkom odlično slaže.

'Danas je vjenčanje mog posinka Tina. Ponosna sam jer prepoznaje ljubav, zna voljeti i biti nježan. Pravi tatin sin... beskonačno ih volim obojicu', napisala je raznježena Snježana na Facebooku.

Dujmić je uzvanike na vjenčanju oduševio na plesnom podiju, a posebno se opustio dok je uz snahu Danijelu zaplesao na pjesmu Latina 'Ne kunem ljubav'.Ples sa zetom:)

Posted by Barbara Trbušić on 23. kolovoz 2015


Tin Dujmić je 23 godine živio u Španjolskoj s mamom Vesnom Došen. No, veza između bivšeg člana Novih fosila i sina unatoč udaljenosti uvijek je bila izuzetno jaka.

Tin je na svadbi pokazao da je naslijedio dobar glas na oca izvedbom hita 'All Of me', kojim je raznježio svoju voljenu.Nije cijela pjesma ali dovoljno....bravooo tin!!

Posted by Barbara Trbušić on 23. kolovoz 2015


Izdvajamo