MEDIJSKA NAGAĐANJA

VIDEO: RUŽNE GLASINE Olivia Newton-John opovrgnula da je na samrti: 'Osjećam se odlično'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 04.01.2019. u 12:57

Singer Olivia Newton-John performs at the All-Star Concert at the 85th Annual Hollywood Christmas Parade on Hollywood Boulevard in Los Angeles, California on November 27, 2016. Newton-John is also serving as the Grand Marshal for this year's parade. Photo by /UPI, Image: 306886336, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI

 

Glumica Olivia Newton-John opovrgnula je ovaj tjedan medijska nagađanja da je na samrti, objavile su agencije.

Australska zvijezda filma "Briljantin" objavila je u rujnu prošle godine da joj je rak dijagnosticiran treći put zaredom u tri desetljeća.

U američkim i australskim medijima nedavno su se pojavila izvješća da joj preostaje još samo nekoliko tjedana života.

Newton-John (70) poručila je ovaj tjedan svojim obožavateljima u video poruci objavljenoj na Twitteru da se "odlično osjeća" te da su "glasine o njezinoj skoroj smrti puno pretjerane".

 

U rujnu prošle godine u televizijskoj emisiji "Sunday Night" na australskoj televiziji izjavila je da su joj liječnici 2017. pronašli tumor u donjim dijelovima kralježnice (rak dojke četvrte faze koji je metastazirao).

Istaknula je kako vjeruje da će ga pobijediti i da koristi medicinsku marihuanu i druge prirodne lijekove uz radijaciju.

Preživjevši prvu dijagnozu raka 1992., glumica se jako angažirala u borbi protiv te bolesti. Osnovala je istraživački centar za borbu protiv raka u Melbourneu (Olivia Newton-John Cancer and Wellness research centre).

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo