'UNAPRIJED GOTOVO'

VIDEO: SEVERINA OBJAVILA VIDEOSPOT ZA NOVI SINGL Jedinstveni začin pjesmi dao je i Petar Grašo: 'Ova balada nije sezonska, trajat će godinama!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.06.2018. u 12:22

Jelena Balić

 

Severina je u petak točno u podne na svojoj Facebook stranici objavila videospot za novi singl "Unaprijed gotovo". Pjesma koja se zasigurno može svrstati među najljepše balade u Severininoj karijeri najavni je singl nadolazećega albuma koji će izaći krajem mjeseca, a na Severinu je ostavila poseban dojam:

- Ova pjesma nije pisana za mene, ali mene je čekala. Predivna je, emotivna, jednostavna s neobičnim krajem. Napisao ju je Goran Ratković, skladatelj s kojim dosad nisam surađivala, ali sigurna sam da je ova pjesma tek početak naše suradnje. Tekst je napisala moja mila Marina Tucaković, koja svojim talentom i tekstovima uvijek nadmaši samu sebe, a nama nikad ne promaši srčanu aortu. Hvala mom Darku Drinovcu na ovom spotu - ovaj spot sam ja, hvala što me osjećaš! Hvala Matiji Vuici i mom Petru Trboviću na divnoj haljini, Dajani Pajkić, Miji Majhenu, Jeleni Balić... I na kraju, želim s vama podijeliti sreću što je pjevam s mojim prijateljem Petrom Grašom, koji je ovoj pjesmi dodao onaj svoj jedinstveni začin koji nema nitko drugi. Ovom pjesmom slavimo punoljetstvo našega prijateljstva. Uživajte! - izjavila je Severina.

Kako je, na veliko oduševljenje publike, došlo do ove suradnje, otkrio je i Petar:

- Severina već dugo godina spada u kategoriju mojih najbližih prijateljica s kojom me veže puno divnih momenata i uspomena. Ove godine, kako je i ona rekla, naše prijateljstvo slavi 18. godinu. Tijekom tih godina ljudi su dolazili, odlazili, izmjenjivali lica i strane, a eto, mi smo i dalje ostali jednako čistoga srca i osmjeha jedno prema drugome, a to nije česta pojava u ovome mutnom bazenu koji neki pametniji od mene zovu - estrada.

Biti dio njezina puta i uspjeha svih ovih godina iznimno me raduje i kao glazbenika i kao njezina prijatelja. Ideja da se pojavim u jednom dijelu ove pjesme i dodam dio vlastite emocije nastala je, kao i sve dobre ideje, u kasni noćni sat nakon par čaša malvazije. Sretan sam što je iz toga izašla pjesma koja nije sezonska, već ima sve atribute velike pjesme koja će trajati godinama, kao što traje i njezina pjevačica! - rekao je Grašo.

Pjesma "Unaprijed gotovo" uživo će premijerno biti izvedena u četvrtak, 7. lipnja, u Zagrebu, na Severininu koncertu povodom otvorenja najvećega outlet centra u Hrvatskoj - Designer Outlet Croatia.

Mnogobrojne obožavatelje također će obradovati i vijest da od sad, osim na društvenim mrežama Facebook i Instagram, sve novosti o Severini mogu pratiti i na novoj web stranici www.severina.com.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo