POPULARNI ZADRANIN

VIDEO: ŠTO DANAS RADI ZORAN JELENKOVIĆ? Osim tajne uspješnoga braka, otkrio je sve o omiljenom hobiju iz mladosti, ali i o kakvoj mirovini mašta

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.03.2018. u 20:22

Zadar, 220416.
Zoran Jelenkovic uredio u donjem dijelu kuce studio za snimanje glazbe u kojem sa sinovima Simom i Ivanom svira i snima.
Foto: Jure Miskovic / CROPIX
Jure Miskovic / CROPIX

 

Nakon što je 1994. godine na Zadarskom festivalu publici predstavio pjesmu "Stara zvona", Zoran Jelenković postao je zvijezda.

Prije toga, ovaj 53-godišnji Zadranin još kao dječak svirao je u harmonikaškom orkestru i pjevao u školskome zboru, a bio je i član bendova Vrući Asfalt te Poker Machine.

Zoran i danas radi punom parom, ali rijetko istupa u medijima. Kad nije u studiju i na uobičajenim gažama u klubovima, popularni glazbenik nastupa i na vjenčanjima, više kao gost iznenađenja, nego cjelovečernji izvođač.

- To što otpjevam pet, šest pjesama po svadbi nisu puno manji novci, nego da pjevam cijelu noć. Odradim 40-50 vjenčanja godišnje i to je to - rekao je Jelenković za IN magazin.

U sretnome je braku već 30 godina, a za takav uspjeh potrebno je, kaže, puno više od ljubavi.

- Današnji naraštaji znatno su se promijenili i ljudi rijetko pristaju na kompromise - izjavio je Zoran. Dodao je kako se sa suprugom za desetak godina planira povući na Dugi otok i uživati u zasluženoj mirovini.

A kad se ne bavi glazbom, popularni Zadranin rado - vrtlari!

- Od malih nogu uzgajam voće i povrće. Sadio sam ga s bakom, a poslije i sam te ga prodavao na tržnici. Svi su kupovali kod mene - pohvalio se Jelenković za IN magazin.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo