EMOTIVNI 'SUPERTALENT'

VIDEO: STROGA MARTINA TOMČIĆ POKLEKNULA PRED MLADIM SARAJLIJOM 'Dirnuo si nas, uskovitlale su se razne misli... Očitao si nam jednu životnu lekciju'

 
Denis Barta
 Nova TV

Denis Barta iz Sarajeva srca publike osvojio je već prvim audicijskim nastupom i izvedbom pjesme ''Oprosti mi pape'' Olivera Dragojevića, nakon čega je uslijedila polufinalna izvedba ''Ostala si uvijek ista'' Miše Kovača, a i ovoga puta rijetki su ostali imuni na njegovu pojavu na pozornici "Supertalenta". Za finale je, naime, izabrao jednu od najljepših pjesama Kemala Montena ''Vratio sam se živote''. Članovi žirija suze su teško suzdržavali, piše Dnevnik.hr.

- Roj misli. Denis je na ovoj pozornici apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On ovdje nije 'Supertalent' u pjevanju, prezentaciji, sviranju. Denis ovdje dolazi i pobuđuje u većini nas jednu tugu. Dirne nas, dotakne nas, uskovitlaju se tu razne misli, da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla u stanje sreće i zahvalnosti. Sreće iz razloga što mi je dao priliku da promislim koja je moja svrha ovdje, koja je svrha bilo koga u publici, koja je svrha naših gledatelja, i otvorio je mnogima oči, svima nama očitao je jednu životnu lekciju, a to je koje stvari su u životu stvarno bitne - zaključila je Martina Tomčić.

- Denisov dolazak obogaćuje sve naše živote i ukazuje na jednu unutarnju ljepotu života - komentirao je Janko Popović Volarić.

- Siguran sam da će Denisov nastup podijeliti neke, ali i za jedne i za durge ja imam za reći samo ovo - svatko ima pravo sanjati i baš nitko nema pravo dirati naše snove - bio je osvrt Davora Bilmana na nastup mladoga Sarajlije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:52