NIJE ZA SVAKOGA

VIDEO: 'STVARNO JE TO REKLA?' Našu glazbenu divu iznenadio potez Marije Šerifović da se u srpskom talent showu zabrani izvođenje njezinih pjesama

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.04.2019. u 11:36

Beograd, 170508.
Eurosong 2008.
U sklopu pjesme Eurovizije, odrzan je veliki koncert na Kalemegdanu pod naslovom
Jadran Babic / CROPIX

Marija Šerifović

 

Pjevačica Marija Šerifović (34), koja je 2007. godine predstavljala Srbiju na Eurosongu i pobijedila, a trenutačno je članica žirija u "Zvezdama Granda", nedavno je izjavila kako bi natjecateljima spomenutog TV talent showa zabranila izvođenje pjesama Ivane Vrdoljak Vanne (48) jer ih, objasnila je, ni ona sama ne bi mogla dobro otpjevati.

- Stvarno je to rekla? Oh, pa čuti to od glazbenice njezina kalibra uistinu je kompliment! - komentirala je polaskana Vanna za srpski Kurir.

Naša glazbena diva također je izjavila kako joj je jedna od neostvarenih želja i održati koncert u Beogradu. Dodala je kako je bilo iznenađena što je "Tek je 12 sati", singl koji je pjevala u bendu E.T. (Electro team), ratnih '90-ih bio ultimativni hit čak i u Srbiji.

- Eto, pjesma uvijek pronađe svoj put! Iz prve mi se činilo da je 'Tek je 12 sati' zarazna, ali možda i malo prekomercijalna, mislili smo da smo malo pretjerali, ali taj je osjećaj ubrzo nestao.

I danas volim izvoditi tu pjesmu, koja se i dalje sluša jer je iskrena, originalna, direktna u komunikaciji s publikom i na kraju krajeva provokativna, iako puno manje nego tad kad je nastala - zaključila je Vanna.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo