U ZDRAV MOZAK

VIDEO: 'TIM OREŠKOVIĆ' NAZVAO ŠEŠELJA PA MU PORUČIO 'Požuri da te lansiramo na Mars, svi su gore... I Adolf, i Slobo i Sadam'

 Screenshot

Voditelju emisije 'U zdrav mozak', Davoru Jurkotiću, očito se svidjelo glumiti premijera Tihomira Oreškovića, a ovoga puta odlučio se našaliti s oslobođenim vođom srpskih radikala Vojislavom Šešeljom.

Nazvao je Šešelja i predložio mu da dođe u Hrvatsku kako bi ga uhitili.

- Pri telefonu Tim Orešković. Gdje si Šešelju, drago mi je da te čujem, a zapravo mi uopće nije drago - započeo je razgovor Jurkotić na što se Šešelj nasmijao.

- Dođi u Hrvatsku da te uhitimo, jer ti si morao biti gore. Ti sui good, a nisi good, ti moraš biti gore - kazao je, aŠešelj mu je odgovorio da dolazi u Zagreb.

Jurkotić je Šešlju predstavio ideju prema kojoj bi završio na Marsu.

- Mi smo svi sad bili na sastanku u Bruxellesu i došli smo do jednog zaključka. Mi ti lansiramo, ima jedna raketa, mi bi financirali, nepovratno na Mars. I gore su svi – Martić, Adolf, Slobo, gore je i Sadam - kazao je Jurkotić i dodao: - Ajde požuri da te lansiramo. Ti moraš biti gore.

Šešelj se tijekom razgovora nasmijao i poručio 'Timu Oreškoviću' da požuri u Zagreb da ga svečano dočeka, a onda mu je spustio slušalicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:52