ZABAVA ZA PAMĆENJE

VIDEO: TONY OBJAVIO VIDEO S MODRIĆEVE PRIVATNE FEŠTE ZA 30 ODABRANIH 'Imati najboljeg na svijetu za prijatelja velika je privilegija'

 
 INSTAGRAM

Godina koja prolazi za kapetana naše nogometne reprezentacije i igrača Real Madrida Luku Modrića definitivno će biti ona za pamćenje.

Naime, nakon što je pokupio sve moguće nagrade za najboljeg nogometaša svijeta, uslijedilo je još jedno veliko priznanje, ono novinara, pa su ga i Sportske novosti proglasile sportašem godine, a Luka je ovu prestižnu nagradu proslavio s najbližim prijateljima.

Među 30 njemu najdražih ljudi našao se i pjevač Tony Cetinski sa suprugom Dubravkom, a ponos zbog poziva svojeg prijatelja Tony je podijelio s brojnim pratiteljima na Instagramu i tako u nekoliko fotografija pokazao kakva je atmosfera bila na slavlju.

- Imati najboljeg na svijetu za prijatelja je velika privilegija. Hvala ti, dragi naš Luka, što si me svojim pozivom svrstao među top 30 prijatelja koje si pozvao na svoje slavlje s najbližima. What is next step?! - kratko je poručio Cetinski sa zabave na kojoj je, između ostalih, bio i Lukin suigrač Mateo Kovačić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:27