'SUPERTALENT' SENZACIJA

VIDEO: TWERKAŠICA SARAH NIJE SE UPLAŠILA BROJNIH KRITIKA 'Kad živiš u konzervativnoj sredini kao što je Vukovar, na to se navikneš'

AUTOR:
  • Ivana Vašarević

 • OBJAVLJENO:
 • 04.10.2017. u 10:14

 • Screenshot/Instagram

   

   

  Peta sezona hit TV showa "Supertalent", koji se prikazuje na Novoj TV, tek se počela zahuktavati, a Sarah Seifert, 18-godišnja natjecateljica iz Vukovara, već je prvim provokativnim nastupom podignula medijsku prašinu, a ona sama samouvjereno kaže: "To je tek početak".

  Njezino twerkanje članica žirija Martina Tomčić usporedila je s "pozivom na parenje", ali talentiranu Saru negativni komentari nisu nimalo uzrujali.

  - Kad živiš u maloj i prilično konzervativnoj sredini kao što je Vukovar, na to se jednostavno navikneš, ali iskreno, loše kritike samo me 'hrane' i dižu, a zlim jezicima u inat želim biti još bolja i uspješnija u ovome što radim. Kad sam čula Martinin komentar, isprva sam se šokirala, ali istodobno sam se jedva sudržavala da ne prasnem u smijeh. Sve u svemu, zadovoljna sam svojim nastupom. Znam da sam dala sve od sebe, a što se tiče drugog kruga natjecanja, mogu vam reći da će moj twerk biti još burniji - najavila je maturantica srednje farmaceutske škole.

  Dodaje kako su negativne kritike na njezin osebujan nastup najviše razbjesnile njezine prijatelje, koji su joj, kaže Sarah, uz roditelje, najveća potpora i najvatreniji obožavatelji.

   

  Poslije nedjeljne epizode "Supertalenta" mladoj Vukovarki mobitel je doslovce "eksplodirao" - 18-godišnja plesačica silne poruke ne stigne ni pročitati, a broj novih zahtjeva za prijateljstvo na Facebooku već je prestala i brojati.

  Seifert kaže kako se twerkom počela baviti još u osmom razredu osnovne škole, a sve što je izvela na pozornici "Supertalenta" naučila je sama gledajući spotove i druge, mahom inozemne twerkašice na YouTubeu.

  - Početak je bio težak, ali bila sam uporna i danas ponosno mogu reći da sam ostvarila svoj cilj. Na dan treniram i po pet sati, pogotovo sad kad se pripremam za show. A gdje vježbam? Pa u svojoj sobi pred ogledalom! - smije se ova simpatična Vukovarka. Dodaje kako je svojedobno u jednoj školi vodila i treninge twerka, ali od njih je odustala jer se u tom trenutku htjela posvetiti isključivo sebi i vlastitoj karijeri.

  Nakon nastupa u "Supertalentu" Sarah je, na veliko razočarenje sve većeg broja obožavatelja i pratitelja na društvenim mrežama, najavila i skori odlazak iz Hrvatske.

  - Jednostavno mislim da ću vani imati više poslovnih prilika. Definitivno bih voljela otići u Irsku jer mi ondje već tri godine živi stariji brat, ali nikad se ne zna, možda uskoro otvorim i vlastiti plesni studio u Zagrebu. Sve je moguće - rekla nam je Seifert. 

   

  A na pitanje što bi poručila mladim djevojkama koje se i same žele početi baviti twerkom, talentirana Vukovarka kaže:

  - Živite svoj san i ne dajte nikome da vas sputava! I ja sam kao mala bila povučena i sramežljiva, ali ples mi je pomogao da izgradim samopouzdanje i postanem hrabrija, odvažnija, odlučnija - zaključila je Sarah, koja je, otkrila nam je za kraj, sretno zaljubljena, a njezinu dečku nimalo ne smeta njezino zavodljivo plesanje.

   

  Izdvajamo