PLESNI PAR POMEO KONKURENCIJU

VIDEO: 'U MENI IZAZIVATE EMOCIJU KOJU NE VOLIM, SKORO PA JE SE I SRAMIM...' Emil i Mateja pobjednici 'Supertalenta', čak su i gledatelji zadovoljni

 
 Nova TV

Nakon šest mjeseci potrage za supertalentom, gledatelji Nove TV u nedjelju navečer uživali su u spektakularnoj završnici showa. Između 12 sjajnih i senzacionalnih nastupa, najveće oduševljenje i ovacije, kao i najveći broj glasova gledatelja, osvojili su plesači Emil i Mateja te postali peti pobjednici "Supertalenta".

Osim laskave titule, plesni par osvojio je i nagradu od 200.000 kuna. Na pozornici je bilo neizvjesno do posljednjeg trenutka, a uzbuđenje i napetost s pobjednicima su dijelili i Martin Kutnar te Gabrijel Čačić, kao drugo i trećeplasirani kandidati pete sezone hit showa.

- Hvala svima koji su glasovali i hvala svima kojima su sudjelovali u ovome! Ovo zaista nismo očekivali pa nismo ni razmišljali o tome na što bismo potrošili novac, ali sigurni smo da ćemo otići na neki odmor. Ovo je sve predugo trajalo tako da ćemo se sada napokon odmoriti - izjavili su pobjednici.

Za razliku od polufinalnog nastupa, gdje su "visili" na svili sa stropa i "trčali" po zraku, u grandioznom finalu Emil i Mateja "preletjeli" su preko cijelog studija i osvojili žiri.

- Jako sam se radovala vašem nastupu i očekivala sam da bude jednako senzualan kao i do sada. Ovo je bilo krajnje opasno, a s druge strane toliko dobro da se nadam da će ovo vidjeti cijeli svijet. Skidam vam kapu do poda. Ne znam hoće li itko nadmašiti vaš nastup jer je ovo bilo spektakularno - rekla im je Maja Šuput, a Martina Tomčić je dodala: "Vas dvoje u meni izazivate emociju koju ja kod sebe ne volim, skoro pa je se i sramim jer je jako duboko u meni i jako je intimna. Ne znam što je to, ta vaša ljubav koju živite na sceni, ta nevjerojatna karizmatičnost s nevjerojatnim vještinama".

Janko Popović Volarić također je uživao u njihovu nastupu i zaključio kako je to čista poezija, a Davor Bilman je dodao: "Da mogu jedanput glasovati, glasovao bih za vas, a da mogu glasovati dvaput, to bih i napravio".

Virtuoz Martin Kutnar priredio je pravi solistički koncert, a u velikom finalu svirao je klavir, čelo i harmoniku.

- Opet sam oduševljen. Ti si supersupersupertalent! Ti si za mene apsolutni pobjednik - komentirao je Janko, ponosan što mu je upravo on stisnuo zlatni gumb.

- Svi smo ostali bez daha, energija je bila na nivou, tvoj rad prstiju je kao da sviraš sto godina - izjavila je Maja i dodala kako će ispuniti obećanje koje mu je obećala vezano za kupnju instrumenta.

- Došao si na audiciju kao malo sramežljiv dečko i onda si nas iznenadio. Moj komentar si apsolutno potvrdio. Bio si odličan! Mene je najviše dirnulo čelo - zaključio je Davor, a Martina je dodala: "Velik si i hrabar. Hrabar si zbog toga što si unatoč iskustvu u showu odlučio ne ići linijom manjeg otpora i doći s emocijom. Odlučio si se krajnje ogoliti i to kroz klasiku. Sve je krenulo s klasikom i sve završava s klasikom. Mislim da ovaj nastup u 'Supertalentu' nisi mogao odraditi na veličanstveniji način, nego što si to napravio večeras".

Najmlađi natjecatelj Gabrijel Čačić i u finalu je ostao vjeran svom idolu Mati Miši Kovaču te je otpjevao hit "Ako me ostaviš", poručivši kako u "Supertalent" nije došao pobijediti, nego svima pokazati kako izgleda Mišin nasljednik.

- Mislim da je on pobjednik svoga tate, svoje obitelji, svoga mjesta iz kojega dolazi. Tonski si točan, scenski neodoljiv! Ja sa šest godina nisam mogla tako - rekla mu je Martina, a Janko je zaključio kako je bio sjajan i toliko samouvjeren da mu se divi.

- Odličan nastup, najbolji do sada - dodao je, a Maja se nadovezala: "Išao si na sigurno, izgledaš neodoljivo, potpuno si siguran, imaš jako puno publike koja te voli. Mislim da početak finala nije mogao biti bolji, nego s tvojim nastupom".

Čini se kako su i gledatelji, koji su tjednima negodovali zbog pojedinih natjecatelja, na kraju ipak zadovoljni pobjednicima.

- Konačno nešto predivno na toj telki! Čestitam od srca! Žao mi je što je gotovo! Zašto nije ostalo namješteno da ona Antonia Dora Pleško pobijedi? Sad vam ne mogu ništa psovati! A znam - mala Gibina nije pobijedila jer je pritisak javnosti bio prevelik - komentirali su gledatelji na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:18