ZBOGOM, MORRIE

VIDEO: UMRO OMILJENI LIK IZ NAJBOLJEG MAFIJAŠKOG FILMA Chucka Lowa proslavio je Robert De Niro, bivšeg marinca pokopali uz sve vojne počasti

 
Chuck Low i Robert De Niro u filmu "Dobri momci" iz 1990. godine
 Profimedia, Film Stills

Chuck Low, koji je 1990. godine u "Dobrim momcima" redatelja Martina Scorseseja, jednom od najboljih mafijaških filmova ikada, maestralno utjelovio Morrisa Morrieja Kesselera, preminuo je u dobi od 89 godina u domu za starije i nemoćne osobe u New Jerseyju, prenosi The Sun.

Pokojnog glumca proslavio je kolega Robert De Niro, koji je Lowu svojedobno bio stanodavac - upravo je legendarni oskarovac Chucku sredio nekoliko uloga u filmovima u kojima je i sam igrao ("Kralj komedije" i "Misija").

Američki mediji pišu kako je De Niro, zajedno s kolegom Liamom Neesonom, često posjećivao Lowa u staračkom domu. Chuck je iza sebe ostavio bivšu suprugu Cheridu Michaels, sina Mitchella, kćer Debru i dvije unuke - Jenni i Katie.

Glumca, koji je imao zapaženu ulogu i u hit TV seriji "Obitelj Soprano", pokopali su u New Yorku, i to uz vojne počasti s obzirom da je u mladosti bio marinac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:22