'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

VIDEO: 'VI KAO DA STE SESTRE, TO NIJE NORMALNO!' Maestralna Maja Bajamić izdominirala transformacijom u energičnu Indiru, oduševio i urnebesni Drele

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 03.06.2018. u 23:08

 • Nova TV

  Maja Bajamić kao Indira Levak

   

  Pobjedu pred finale u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' u nedjelju navečer odnijela je Maja Bajamić sjajnom transformacijom u Indiru iz benda Colonia otpjevavši hit "Svijet voli pobjednike".

  - Dizala si obrve, pričala si kao ona, ti plešeš kao Ira, kako? Vi kao da ste sestre, to nije normalno! Stvarno si ovo odradila maestralno - komentirala je Maja Šuput koja je ovoga tjedna nakratko zamijenila Nives Celzijus u žiriju.

   

  - Doslovno si bila ona! Točno ta energija, ovo nije karikatura, ovo je baš Indira - pohvalio je Bajamić i oduševljeni Damir Kedžo.

  Zahvaljujući Majinoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna Hrvatskom savezu gluhoslijepih osoba ''Dodir''.

  Prvi je na pozornicu izašao Amel Ćurić kao Barry White s pjesmom "Let the Music Play".

  - Jako dobro si odradio zadatak. Čak sam se na neke momente i ježio, što je super - rekao mu je Kedžo.

  - Kad sam te gledala, taj zlatni lančić me podsjetio na zlatno doba Miše Kovača, a odijelo na jedan spot od Dražena Zečića, zgodna kombinacija. Mislim da ono što si ti večeras izveo je dostojno tvoje pozicije - rekla mu je Maja Šuput.

  Ana Vilenica utjelovila je Michela Tela s pjesmom "Ai Se Eu Te Pego".

  - Ti si nam, kao i uvijek, svojim duhom i zafrkancijom donijela zabavu u studio - rekao je Saša Lozar.

  - Ja mislim da je bila muško koliko je i on bio muško, nije ni baš velika razlika, pa nije on macho man! Mislim da si odradila najbolje što si mogla i možeš biti sretna. Dobro su te zamaskirali, dobro je to ispalo - zaključila je Šuput. Petreković se složio s kolegama i dodao kako nema nikakvih zamjerki na Anin glumački dio.

  - Vladaš scenom, donosiš toliko pozitivne energije, meni je to najbitnije. Meni je pjesma fora, a ti si mi genijalna - izjavio je Kedžo.

  Damir Poljičak nastupio je kao Pink i izveo pjesmu "What About Us".

  - Očekivala sam vokalni debakl, ali ugodno sam iznenađena. Spektakl nije, ali bilo je stvarno dobro. Bilo je tu nekoliko dionica gdje si trebao izvući gore i to si napravio - komentirala je Šuput.

  - Ovo je bila toliko impresivna točka s plesačima, tvojom energijom, tvojom klasičnom predanošću koju uvijek imaš - hvalio je Damira Saša Lozar.

  Matko Knešaurek pjevao je pak pjesmu "Be My Lover" nekoć popularnog francuskog dua La Bouche.

   

  - Meni je najjači trenutak kad odeš skroz u falset i zakreštiš - rekao mu je Petreković.

  - Jako mi se sviđa kako si išao postaviti imitaciju njezina glasa i to ti je veliki plus. Drugačije jednostavno ne možeš nju dobiti. Drugačije ne ide - komentirao je Saša.

  Katarina Baban svojom je izvedbom sve oduševila. Nastupila je kao Nered i otpjevala navijačku himnu "Srce vatreno".

  - Iz tako malenog, ženskog, vitkog tijela izađe ovakav muškarac ćelave glave s ovakvom energijom. Hrvatska je apsolutni pobjednik! - glasno je rekla Šuput.

  - Publika je dvanaesti igrač, nikad se ne zna kako će završiti jer je lopta okrugla - komentirao je Saša.

  - Ja već dugo vremena čekam da ti prebaciš, a večeras si prebacila, zapalila si studio i ja tebe baš želim vidjeti u finalu! - dodao je Kedžo.

  Paola Valić Bekić imala je zadatak izvesti pjesmu "Rock DJ" i transformirati se u Robbieja Williamsa.

  - Imala si dosta nezahvalan zadatak, pogotovo vokalno, ali skinula si njegove manire, način pjevanja, bila si taman kao zaigrano štene, simpatično iritantna - rekao je Kedžo.

  - Nije mi djelovalo da si se pretjerano mučila oko toga. Imaš nešto vragolasto u okicama poput njega. Meni je ovo bilo zaista dobro - komentirala je Šuput.

  - Malo si mu pobjegla glasom. Išla si iz prenaglašenog u nešto što si gađala povremeno, ali što se tiče točke i vibre, tu si ga imala - rekao je Saša.

  Zadnji je nastupio Davor Dretar Drele kao Missy Elliott i izveo pjesmu "Get Ur Freak On".

   

  - Drele, ja te znam otkad sam se rodila, ja ti se kunem da nisam mogla zamisliti da ti ovako možeš izgledati, plesati i baljezgati ove riječi! - rekla mu je Šuput.

  - Missy Drelliot je pogodila svaku riječ. Nastup hvale vrijedan finala - izjavio je Petreković.

  - Ne postoji pogreška iz koje se Drele ne može izvući. To je tvoja veličina, velika prednost i ja te cijenim zbog toga, svaka čast! - rekao mu je Saša, koji je tražio i obećanje ponovnog okupljanja Dreletronica.

  Izdvajamo