ISPOVIJEST PRED KAMERAMA

VIDEO: ŽIVOTNA DRAMA POZNATOG AMERIČKOG TALK SHOW VODITELJA 'Sati dok su ga operirali činili su mi se kao vječnost. I ateisti su se molili za nas...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.05.2017. u 12:30

2 May 2017 - Los Angeles - USA
*** STRICTLY NOT AVAILABLE FOR USA ***
Jimmy Kimmel breaks down in tears as he tells how his new baby son Billy had lifesaving open heart surgery just hours after he was born. The late night chat show host became emotional live on air as he opened his late night US chat show with the news that the newborn was rushed into emergency surgery after a nurse noticed he had a heart murmur and was turning purple. Kimmel kicked off the show revealing wife Molly, 39, had given birth to their second child, William 'Billy' Kimmel, on April 21 in Los Angeles. But Kimmel, 49, quickly broke down as he detailed the terrifying health troubles Billy had endured and that he had successfully undergone risky heart surgery just hours after he was born. Kimmel revealed:
Profimedia, Xposurephotos

Glavna zadaća američkog televizijskog voditelja, komičara i producenta Jimmyja Kimmela jest nasmijavati ljude, što mu itekako ide od ruke, ali njegova intimna ispovijest, koju je u ponedjeljak iznio upravo pred kamerama vlastita showa 'Jimmy Kimmel Live!', rasplakala je mnoge.

Jimmy je u dirljivom 15-minutnom monologu otkrio kako je nedostajalo malo da mu se najsretniji dan u životu pretvori u najveću osobnu tragediju.

Komičar je, naime, prije 11 dana dobio drugo dijete, sina Williama Johna, kojeg od milja zove Billy, ali svega tri sata poslije rođenja, dječak se našao u životnoj opasnosti.

 

- Odjednom je sav poplavio. Medicinska sestra iz kliničkog centra Cedars-Sinai odmah je reagirala i odnijela ga na odjel hitne i intenzivne medicine. Billy je u rekordnom roku prebačen u dječju bolnicu u Los Angelesu, gdje su ga odmah operirali. Pretrage su pokazale da se moj sin rodio s rupom u stijenci koja razdvaja desnu i lijevu stranu srca. Srećom, sve je dobro prošlo i on se već oporavlja kod kuće, iako ga u skoroj budućnosti čeka još jedna takva operacija na otvorenom srcu  - rekao je 49-godišnji Kimmel.

Voditelj je zamolio političare da svim građanima SAD-a osiguraju kvalitetnu medicinsku skrb.

- Tih nekoliko sati, koliko je trajala operacija, djelovali su mi kao vječnost. Ateisti su se molili za nas, ma čak mi je i onaj kujin sin Matt Damon poslao cvijeće - našalio se poslije Kimmel te zahvalio svima koji su supruzi Molly i njemu bili potpora u najtežim trenucima. Par je u braku od 2013. i već imaju dvoipolgodišnju kćer Jane.

Komičar je također najavio da će do kraja tjedna zbog sina biti na bolovanju, a show će umjesto njega voditi kolege i prijatelji Will Arnett, Anthony Anderson, Kristen Bell te David Spade.  

 

 

 

Izdvajamo