THEY ARE BACK

VIDEO: ZVIJEZDE 'TERMINATORA' POZIRALE ZAJEDNO 34 GODINE POSLIJE PREMIJERE ORIGINALNOG FILMA 'Legende! Neponovljivi ste! Obožavamo vas!'

 
Linda Hamilton i Arnold Schwarzenegger
 INSTAGRAM

- Sretan rođendan mojoj dragoj prijateljici, najboljoj kolegici, pravoj 'opasnoj' ženi i predivnom ljudskom biću. Presretan sam što smo opet zajedno - ovu dirljivu čestitku na Instagramu Arnold Schwarzenegger (71) posvetio je glumici Lindi Hamilton, koja je u srijedu napunila 62 godine.

Legendarni akcijski junak i slavljenica 1984. snimili su sad već kultni "Terminator", a trenutačno se završava i šesti nastavak filma, koji bi svjetsku premijeru trebao imati krajem 2019.

Tom prigodom Arnie je, osim fotografije iz prvog dijela SF hita, objavio i selfie s Lindom koji je nastao na aktualnom snimanju, pune 34 godine poslije.

- Legende! Neponovljivi ste! Obožavamo vas! - komentirali su oduševljeni fanovi.

Hamilton je u prva dva "Terminatora" utjelovila Saru Connor, a iako je njezin lik ubijen u trećem nastavku (čuo joj se samo glas), isti će "uskrsnuti" u šestom. Glavne uloge u najnovijem filmu imat će mlađe glumačke snage Mackenzie Davis (31), Diego Boneta (27), Gabriel Luna (35) i Natalia Reyes (31), a režirat će ga Tim Miller (53), koji je radio i "Deadpool", objavio je Daily Mail.

2-8-2018

First Look at the upcoming new film
Profimedia, Planet
Natalia Reyes, Mackenzie Davis i Linda Hamilton u novom filmu 'Terminator 6'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:26