NE GUBI VRIJEME

VIŠNJA DOVELA MAMU MARICU KUĆI! Igora još nije ni osvojila, ali potencijalnu svekrvu već je upoznala sa svojom obitelji: 'Zavrtjelo joj se u glavi!'

 
Višnja sa svojom i Igorovom majkom
 Nova TV

Dok je Igor iz showa "Ženim sina?" vrijeme provodio s Hanny, Višnja je mamu Maricu odvela na masažu. Marica je svome sinu Igoru obećala kako će ovaj dan iskoristiti u pokušaju pridobivanja Višnje, pa ju je pitala je li odlazak na masažu potkupljivanje ili zahvalnost, na što joj je Višnja odgovorila kako bi moglo biti potkupljivanje.

Nova TV
Igor i Hanny

- S obzirom na cijelu situaciju, gdje se ja lagano povlačim, a Hanny stupa u prvi plan, ima punu priliku za dobiti Igora. Moj dojam je da joj je stalo - izjavila je Višnja, no na Maričinu zamolbu da upozna njezine roditelje, Višnja je bila više nego oduševljena, te su se obje uputile u Omiš.

Upoznavanje mame Marice i mame Dunje proteklo je u najboljem redu, a Marica je bila oduševljena gostoprimstvom.

- Marica je dobra žena, temperamentna, samo što smo mi dva različita svijeta, ona je malo kao stroga, dok sam ja fleksibilna - komentirala je Višnjina mama Dunja.

Različiti karakteri dviju mama došli su na vidjelo kad je Marica rekla da Višnju treba pod hitno udati.

- Mlada je ona još za udaju, neka se iživi još malo - nije dala mama Dunja svoju kćer.

- Ne bih se zaletavala i rekla kako su se svidjele jedna drugoj. Mislim da su se poprilično samo prepoznale, tko je i što je tko - zaključila je Višnja.

Osobito zanimljivo bilo je kad je mama Dunja pozvala mamu Maricu na ljetovanje te joj otkrila kako će ju odvesti na nudističku plažu.

- Mislim da se Marici malo zavrtjelo u glavi - komentirala je Višnja, a mama Marica je zaključila: "Drugačijeg sam kova, drugačijeg pogleda i to se ne mijenja samo tako".

Kako je izgledao susret dviju majki, ne propustite pogledati u utorak navečer u novoj epizodi showa "Ženim sina?" na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:39