'LJUBAV JE U ZRAKU'

VLATKA POKOS OTKRILA PRAVI RAZLOG ODLASKA U KANADU Voditeljica progovorila o nagađanjima da se vratila u zagrljaj markantnog Ličanina

 Instagram

Prije nekoliko dana pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos podijelila je s fanovima na Instagramu fotografije iz Kanade. Na jednoj je pozirala ispred instalacije srca i lokota ljubavi gdje se uglavnom fotografiraju zaljubljeni parovi, uz opaske ‘ljubav je u zraku’, ‘sreća’, ‘zabava’ itd.

Naravno, svi su odmah posumnjali da se Vlatka nije pomirila sa svojim bivšim dečkom, poduzetnikom Ivicom Biljanom. Oni u prekinuli u listopadu, a Ivica je kao razlog naveo Vlatkinu burnu prošlost i oboje su se složili da je presudila i udaljenost.

Međutim, Pokos je za tportal.hr rekla da se nalazi u Kanadi, ali iz posve drugih razloga. 'U Kanadi sam isključivo turistički. Moj boravak ovdje nema veze ni s jednim muškarcem', rekla je.

Bez obzira na glasine, Pokos i Biljan očito neće obnoviti svoju kratkotrajnu vezu, a Vlatka o razlozima raskida nikad nije željela govoriti u javnosti.





Love is in the air...:-)) #love #lovefortheworld

A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on Feb 8, 2016 at 8:50am PST









#friends #fun #hapiness #shoes :-)))

A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on Feb 7, 2016 at 5:04pm PST





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:06