DOBRA ZABAVA ZA 0 KUNA

Za sve vas koji još niste donijeli odluku o dočeku 2012: U Dubrovniku nastupa Rozga, TBF u Zagrebu, u Rijeci Dubioza kolektiv

Za sve one koji još uvijek ne znaju gdje dočekati novu 2012. godinu, mi vam donosimo detaljan popis najvećih gradskih tuluma. Zagreb, Split, Rijeka, Osijek... gdje god da odete svi vam garantiraju ludu zabavu

ZAGREB - Dva dana uoči Silvestrova krajnje je vrijeme za konkretan novogodišnji plan. Doček na otvorenom mnogima je plan B, za slučaj da ne uleti poziv na tulum ili zbog krize nemaju za doček na toplom uz muziku i švedski stol. No stotine tisuća ljudi svake godine upravo to odabire kao idealan, jeftin i praktičan doček.

Veseljko na Britancu

Još ako na nekom od trgova nastupa glas za koji inače izdvajate stotinjak kuna da biste ga slušali na koncertima, dobar je provod zajamčen.

Zagrepčani od ove godine prvi put mogu birati među nekoliko lokacija za doček. Na glavnom gradskom trgu sviraju Crveni koralji, Telefon Blues Band i New Gypsies, a mlađim bi generacijama ipak mogao biti privlačniji pankerski doček na Griču uz Kawasaki 3P ili onaj na Britancu, gdje nastupa jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova u 2011., TBF.

Dok se na Britancu bude plesalo na Veseljka i Datu, sugrađane TBF-ovaca, Splićane, na Rivi će zabavljati Magazin, Mladen Grdović i Petar Grašo. Uz njihove zabavne note Novu će, prema nekim procjenama, dočekati oko 70 tisuća ljudi, koliko ih je na Rivi bilo i lani. Jelena Rozga, još jedna glazbena zvijezda koja je obilježila 2011., zabavljat će Dubrovčane i njihove goste, a u Osijeku će nastupiti njihov sugrađanin Miroslav Škoro i tamburaški sastav Šokci.

Rock u Rijeci

Rijeka se drži svog rokersko-alternativnog imidža pa je pozvala bosanske funk zabavljače Dubiozu kolektiv, uz koje će nastupiti i Gustafi i Diskurz. Pula također ima organiziran doček na tri lokacije, na Forumu, Portarati i Danteovu trgu, gdje će Istrane i njihove goste zabavljati brojni bendovi. U ostalim gradovima nastupaju manje poznati, lokalni bendovi, toči se kuhano vino i čaj, a u ponoć je predviđen program s odbrojavanjem i vatrometom.

Koncerti i dočeci na otvorenom

RIJEKA

Dubioza kolektiv, Gustafi, Diskurz

ZAGREB

TBF (Britanac), Kawasaki 3P (Grič), Crveni koralji, Telefon Blues Band, New Gypsies (Trg bana Jelačića)

OSIJEK

Miroslav Škoro, Tamburaški sastav Šokci

DUBROVNIK

Jelena Rozga, Kemal Monteno, klape Cambi i Intrade

ZADAR

Lokalni bendovi na tri lokacije (Narodni trg, Varoš, Forum)

VINKOVCI

Leteći odred

VARAŽDIN

Lokalni bendovi Novogodišnja utrka

PULA

Anelidi, The Night Express, Vesna Nežić Ružić, VIS The Thunderbirds, Čuvari svirala

SPLIT

Mladen Grdović, Petar Grašo, Magazin

POŽEGA

Bekrije i Boris Ćiro Gašparc

KRIŽEVCI

Glazbeni sastav RIO

VUKOVAR

Bosutski Bećari i Krunoslav Kićo Slabinac

ŠIBENIK

Helena Bastić u pratnji skupine Cabaret, klapa Nas Quatros te grupa Bagatin

ZADAR

Na Narodnom trgu grupa Zadrani i Bepo Matešić, u Varoši grupa Zaratino, Zoran Jelenković i DJ Anđelo, a na Forumu ZD Express i Black Coffee & Martine Thomas

OTOČAC

Bend Narodni dar i Pikova dama

GOSPIĆ

Agonicell, Tajno ime, Gloria, Likosi i Starmali

OPATIJA

Zlatan Stipišić Gibonni

KARLOVAC

Strings band i Slavonske lole

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:53