DANAS JE BESKUĆNIK

'ŽELIM GA UPOZNATI DOK NE BUDE PREKASNO' Nezakoniti sin (29) popularnog pjevača o odrastanju bez oca: 'Drogirao sam se, dilao, bio u zatvoru...'

 Getty Images

Tom Jones (77) imao je 47 godina kad je zaveo 24-godišnju Katherine Berkery - strastvena romansa trajala je svega tri dana, ali manekenka u usponu u lipnju 1988. rodila je dječaka, Jonathana Berkeryja, čiji otac je, tvrdi Katherine, upravo legendarni pjevač.

Jonathan (29) danas se predstavlja kao Jon Jones, također je glazbenik, a u intervjuu za Daily Mail otkrio je što osjeća prema Tomu, koji ga je, prema njegovim riječima, odbacio i nikada ga nije poželio ni vidjeti.

- I dalje se nadam da ćemo se upoznati dok ne bude prekasno... Godine prolaze, možda je i bolestan... Samo želim šansu... - izjavio je Jon.

Dobitnik Grammyja tek je 2008. potvrdio da ima tajnog sina, a nakon što je sudac naredio da se napravi DNK analiza, pjevač je mladiću pristao isplaćivati alimentaciju u iznosu od 1700 funti na mjesec, ali nikad ga nije zakonski priznao. Jon je novac dobivao do 18. godine, a danas, tvrdi, živi na rubu siromaštva.

- Spavam na podu skloništa za beskućnike u New Jerseyju. Prije toga 'vucarao' sam se po parkovima, ali došla je zima i morao sam potražiti 'bolje' mjesto - rekao je pjevačev nezakoniti sin.

Jonathan je svojedobno imao i problema sa zakonom - drogirao se i dilao opijate, zbog čega je završio u zatvoru, a neko vrijeme živio je i u automobilu. Sve bi, vjeruje, bilo drugačije da je imao oca.

Jon tvrdi kako je pokušao stupiti u kontakt i s polubratom Markom (60), kojeg je Tom Jones dobio u braku s pokojnom suprugom Melindom, ali ni on mu se još nije javio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:06