SLATKO IŠČEKIVANJE

ŽIVOT GA NIJE MAZIO, ALI SAD I ZA NJEGA STIŽU SRETNI DANI Bivši kandidat showa 'Zvijezde', čija je obiteljska priča rastužila mnoge, postat će otac

 
 INSTAGRAM

Omiljeni profesor glazbenog iz Čakovca, Hrvoje Krištofić, kojeg su gledatelji imali priliku upoznati u zadnjoj sezoni "Zvijezda", u 2019. godinu ušao je s mnogo lijepih novosti, a najnovija u nizu jest ta da će postati otac, piše RTL. Naime, njegova djevojka Marta Bacinger i on ovih su dana bliskim prijateljima otkrili da im u srpnju stiže bebica. Par razmišlja i o svadbi, ali kad će to biti, još ne znaju.

S obzirom na to da je Hrvoje sa samo 16 godina izgubio mamu, a odgajali su ga tata i baka, kojima je lani posvetio i jedan nastup u "Zvijezdama", vijest o trudnoći uistinu je divan dar za ovog glazbenika koji je osvojio simpatije publike, ali i žirija.

Krištofić je također otkrio kako uskoro izdaje i dva singla te da mu se glazbena karijera preokrenula otkako se natjecao u "Zvijezdama".

- To što ću postati otac nekako je razbistrilo moj um i fokusiralo ga prema novim životnim izazovima. Prvi od njih je samostalni singl, koji će, ako sve bude teklo po planu, izaći kroz dva mjeseca, iako još nisam siguran hoću li ga predstaviti pod svojim imenom ili pseudonimom HJER.

Također, sa svojim bendom Genova okrenuo sam novu stranicu. Reducirali smo postavu benda na osnovnu, rokersku bazu. Bubanj, bas, dvije gitare i vokal. Tako da će novi singl, koji stiže negdje paralelno s mojim samostalnim, biti više okrenut žešćem i grubljem zvuku - kaže Krištofić i dodaje kako je samostalni singl posvetio svojoj Marti.

- Pošto se najlakše i najspretnije izražavam kroz glazbu, želim joj se pjesmom zahvaliti na podršci i povjerenju te joj na taj način izraziti osjećaje, ljubav i poštovanje.

Što se planova za budućnost i želja tiče, Hrvoje otkriva kako bi volio surađivati s Davorom Gopcem, a mikrofon bi rado podijelio i s Josipom Lisac, Massimom, Goranom Baretom, Damirom Urbanom, Tončijem Huljićem, svojim mentorom Petrom Grašom, Gibonnijem...

Na pitanje jesu li mu "Zvijezde" pomogle na putu prema ostvarenju glazbene karijere, glazbenik iz Čakovca za RTL kaže: "Apsolutno, i to na svim područjima na kojima djelujem. Od povećane potražnje za nastupima mog akustičnog dua Like Father Like Son, u kojem sviram sa svojim ocem Srećkom, pa do Genove i na kraju mene kao samostalnog glazbenika".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:03