KOBNA NESREĆA

ŽIVOTNA DRAMA HOLIVUDSKE GLUMICE 'To dijete potrčalo je za nogometnom loptom. Pitala sam Boga 'zašto ja, zašto on'? Više nisam htjela živjeti...'

 
Rebecca Gayheart
 Mario Anzuoni / REUTERS

Gostujući u podcastu "The Only One in the Room" američki model i glumica Rebecca Gayheart (47) progovorila je o strašnoj prometnoj nesreći iz lipnja 2001. koja joj je zauvijek promijenila život.

Gayheart je tad automobilom u Los Angelesu udarila devetogodišnjeg Jorgea Cruza Juniora, koji je, nažalost, dan poslije preminuo u bolnici.

- Dogodila se strašna tragedija... Još uvijek mi je iznimno teško pričati o tome... Auto ispred mene naglo je zakočio... Kako se ne bih zabila ravno u njega, odlučila sam ga zaobići... Međutim, nisam znala da je upravo taj nesretni dječak bio razlog zbog kojeg je vozač ispred mene naglo stao... Nažalost, udarila sam ga - izjavila je glumica, a prenio je portal Fox News.

- To dijete potrčalo je za svojom nogometnom loptom... Znam da je to bila nesreća, ali ne mogu si pomoći, stalno se pitam što bi bilo da sam... O Bože, zašto se u tom trenutku nisam zaustavila da kupim cigarete, zašto nisam bila pametnija... - rekla je potresena Gayheart, koja je prvi put javno iznijela detalje ove tragedije.

Glumica je osuđena na uvjetnu kaznu, oduzeta joj je vozačka dozvola na godinu dana, platila je novčanu kaznu u iznosu od 2800 dolara, a dobila je i 750 sati društveno korisnog rada. Osim toga, Rebecca je podmirila troškove dječakova pogreba koji su iznosili 10.000 dolara.

- Nakon te nesreće više nisam htjela živjeti, nisam to mogla podnijeti. Dobrih godinu dana samo sam željela nestati, umrijeti... Bila sam očajna, izgubljena i samodestruktivna. Jednostavno nisam mogla shvatiti, pitala sam Boga zašto se to moralo dogoditi meni, Jorgeu... Izgubila sam vjeru u sve oko sebe - priznala je glumica u podcastu.

Iako i danas osjeća krivnju zbog spomenute nesreće, Gayheart vjeruje kako i ona zaslužuje biti sretna, makar zbog vlastite djece - kćeri Billie Beatrice (9) i Georgije (7), koje je dobila u braku s bivšim suprugom Ericom Daneom (46), junakom hit TV serije "Uvod u anatomiju".

- Ako ovo slušate, nikad, ali baš nikad ne pokušavajte zaobići zaustavljeni automobil. Radije ga udarite, jer taj automobil očito se zaustavio s razlogom - zaključila je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:47