FRANKIE MUNIZ

Zvijezda serije 'Malcolm u sredini' pokušala se ubiti nakon svađe s djevojkom?

Zvijezda serije 'Malcolm u sredini' tijekom svađe s djevojkom prislonio si je pištolj na glavu, a navodno je i fizički nasrnuo na, kako navodi, svoju ljubav života
 Sipa

Slavni američki glumac Frankie Muniz, zvijezda serije ' Malcolm u sredini ' navodno je pokušao počiniti samo ubojstvo nakon svađe s djevojkom, tako barem tvrdi uzrok svađe i njegova djevojka Elycia Turnbow. Isto tako, Muniz je Elyciju i fizički napao.

Prema policijskom izvještaju kojeg prenosi TMZ, internetska stranica s tračevima o slavnima, Muniz si je tijekom svađe prislonio pištolj na glavu prijeteći da će se ubiti. Njegova se djevojka Elycia tada se zabrinula te pozvala njegovog prijatelja da ga otprati do bolnice.

Uzrok svađe su navodno bile prijašnje veze.

Međutim, Muniz je demantirao da se pokušao ubiti. Tvrdi kako je Elycija u svađi vrištala na njega zbog čega se on sapleo i pao pri čemu je udario glavom. Slavni glumac tvrdi kako je upravo to razlog njegovog odlaska u bolnicu, a ne pokušaj samoubojstva.

No, priča ne završava tu. Elycija tvrdi da se Muniz po povratku iz bolnice prema njoj ponašao vrlo agresivno. Navodno ju je udario u potiljak te je bacio u zid. Muniz je i to demantirao navodeć ikako je Elycija njegova ljubav života koju želi oženiti.

Nakon druge svađe u rezidenciji glumca pojavila se i policija koja je priopćila kako im je Muniz rekao da je ona njega udarila dok je spavao te da on samo branio.

Policija je zaplijenila nađeni pištolj te ljubavnicima zaprijetila zatvorom ukoliko ponove takvu svađu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:34