PRONAŠLA JE MIR

‘DOŠLA SAM IZ SVIJETA PROSTITUCIJE I DROGE, DOTAKLA SAM DNO’ Simona otvoreno o prošlosti, za Antu kaže da joj je brat u Kristu, želi još petero djece...

 Neja Markičević / EPH

Da je Simona Ištvanović pronašla svoj mir i utjehu u vjeri, znaju već i ptice na grani, no nekadašnja starleta, a danas vizažistica bez problema priča o prošlosti na koju i nije pretjerano ponosna.

‘Ja sam došla prvi put na Tabor iz svijeta pakla, dotakla sam dno. Došla sam iz svijeta prostitucije i droge. U Anti imam najboljeg prijatelja, brata u Kristu. Što god mu treba u životu, ja ću mu pomoći. Bio je s Gabicom, par dana su se igrali, vodio je u školu, bio na informacijama. Vozili su se na biciklima, Bogu hvala imamo zdrav odnos’, rekla je Simona za RTL .

Priznala je i da nadoknađuje vrijeme koje nije dovoljno provodila s Gabi prve tri godine njezina života: ‘Ona je moj blagoslov što mi je Isus dao. Dobra je, skromna, divna, idemo na sve mise kao lonac i poklopac. Posvetila sam joj vremena za sve ono što nisam prve tri godine.’

Simona se povukla iz medija, živi s Gabi i uživa u novom poslu - šminkanju. Kad ne šminka, putuje po Hrvatskoj i svjedoči mladima o onom što je prošla. Sretna je i ispunjena, no željela bi imati još petero djece.

U njezino je srce osim Isusa čini se, ušetao još netko poseban pa na bebu možda neće trebati dugo čekati, piše RTL .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:59