BIJELI ODUŠEVLJENI

Ante Vukušić presretan: 'Inter smo mogli samo sanjati, idemo hrabro pa što god bude!

    AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 20.07.2012. u 16:15

Splitski Hajduk je dan nakon dobre prve utakmice na Poljudu i 2-0 pobjede u 2. pretkolu Europa lige protiv Skonta doznao da ukoliko sačuvaju prednost u Rigi, imaju priliku odigrati spektakularan dvoboj s milanskim Interom u narednoj fazi natjecanja.

- O Interu u ovome trenutku ne smijemo ni razmišljati. Uostalom, mi još ni ne igramo protiv Intera, tek drugo poluvrijeme protiv Skonta u četvrtak u Rigi. U ovom trenutku nas zanima samo Istra 1961 - kratak i dovoljno jasan je bio trener Mišo Krstičević, za službenu stranicu kluba hajduk.hr .

- Bit će to spektakl, nema sumnje, ali sad je najvažniji zadatak pokušati o Interu ne razmišljati, što neće biti lako. Radi se o jednoj od najboljih momčadi svijeta, ta dva dvoboja smo mogli samo sanjati. Ali do Intera možemo doći tek ako preskočimo Skonto, čeka nas još, svjesni smo, vrlo važnih 90 minuta u Latviji, kazao je Trebotić.

- Eto, dobili smo što sam prognozirao. Jedva čekam tu utakmicu, žao mi samo što nije prva na Poljudu. Bit će teško, ali o takvom nećemu smo mogli samo sanjati. Bit će to veliko iskustvo za sve nas, idemo hrabro pa što bude. Ali, naravno, do tada još Skonto treba preskočiti te vrlo važne utakmice protiv Istre i Splita - istaknuo je Vukušić

Izdvajamo