VELIKA POMIRBA

Bogdanović poslao pismenu ispriku, Repeša ga vratio u reprezentaciju

    AUTOR:
    • Arhiva

  • OBJAVLJENO:
  • 06.08.2012. u 12:22

AFP

Izbornik Jasmin Repeša prije otprilike tjedan dana s priprema u Osijeku potjerao je Bojana Bogdanovića! I to večer prije no nego što su reprezentativci dobili dva i pol slobodna dana. Razlog je bio noćni izlazak..

No Repeša je nakon primitka pismene isprike Bojana Bogdanovića te razgovora sa Stručnim stožerom i kapetanom Ukićem, donio odluku da se Bojan Bogdanović priključi reprezentaciji 6. kolovoza 2012. u Poreču.

Isprika Bojana Bogdanovića

Poštovani Izborniče

Prije svega želio bih se iskreno ispričati svim hrvatskim građanima, ljubiteljima košarke, Hrvatskom košarkaškom savezu, Vama osobno, stručnom stožeru, a posebno svojim suigračima na izgredu koji sam napravio tijekom priprema i zbog kojeg sam s potpunim pravom izbačen iz reprezentacije. Iako mi to nije bila namjera, umjesto da pomognem vraćanju imidža reprezentacije na čemu Vi inzistirate, ja sam doveo do toga da se, umjesto o košarkaškim aspektima, piše i raspravlja o noćnom životu za vrijeme priprema. Posebno mi je žao što se mogao steći dojam da su to navike većine igrača što jednostavno nije istina. Nije u redu da se moje suigrače koji su u potpunosti podređeni reprezentaciji, kako na terenu, tako i u slobodno vrijeme, stavlja u kontekst moje gluposti.

Potpuno sam svjestan težine napravljenog izgreda i molim Vas da mi pružite drugu priliku. Ako mi dopustite da se pridružim reprezentaciji, obećavam da ću je iskoristiti i svojim radom i pristupom pokazati kako se radilo o trenutku slabosti, a ne o namjeri potcjenjivanja svoje reprezentacije i svojih suigrača. Potpuno sam svjestan da će u tom slučaju moje ponašanje biti pod posebnim povečalom i da bi me i najmanja pogreška mogla udaljiti s priprema, ali bi mi upravo to bio najveći poticaj kako bih svima pokazao koliko je velika moja želja da pomognem svojim suigračima kako bi zajedno odveli Hrvatsku na Eurobasket 2013 u Sloveniju.

Bojan Bogdanović

Izdvajamo