OKRŠAJ PROTIV BELUPA

DINAMO SE ZAGRIJAVA ZA FINALE KUPA Trener spremio iznenađenje: Zoran Mamić u Koprivnici daje priliku 'novom modrom čudu'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 05.05.2016. u 13:27

foto: Damir Krajač / Cropix

Dinamo je dva kola prije kraja osigurao jedanaesti uzastopni naslov prvaka, a prvo od ta dva preostala kola igrat će se u petak od 18 sati u Koprivnici. Dan uoči utakmice koja će poslužiti kao predigra finala Kupa trener Modrih Zoran Mamić najavio je prvi i, realno gledano, puno manje važni ogled Dinama i Slaven Belupa.

- Čeka nas utakmica u Koprivnici nakon što smo osigurali naslov prvaka i tako sigurno skinuli dio tereta. Nema pritiska da "moramo", a mi svejedno želimo odigrati što bolje i osvojiti tri boda kako bismo najljepše moguće zaključili sezonu – kaže trener koji u svakoj utakmici, bila ona važna za plasman ili ne, želi ostvariti pobjedu.

O Slaven Belupu trener govori lijepim riječima:

- Respektiramo ih, dobra su i čvrsta ekipa koja je dobro vođena te će sigurno svoju kvalitetu htjeti pokazati protiv prvaka – kaže trener koji u vezi sastava kaže sljedeće:

- Neće sigurno biti isti sastav sutra i u utorak, ali nije razlog tome skrivanje nego ću jednostavno neke igrače odmoriti da se napune za tešku i važnu utakmicu u utorak.

To znači da će priliku u prvenstvenoj utakmici dobiti neki sjajni mladi igrači iz fantastične generacije 98': - Bit će ih sigurno puno u kadru, a teško je reći tko će početi utakmicu odnosno tko će kasnije ući – rekao je trener pa za kraj kroz smijeh ipak otkrio jedno ime: - Sigurno će braniti Šemper, a ostalo 'bute videli'.

Izdvajamo