ČUDO TEHNIKE

VIDEO Putovanje kroz vrijeme: Nećete vjerovati što je bilo na borbi Tysona prije 25 godina

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.04.2016. u 20:34

youtube

Legendarni 'Iron' Mike Tyson ostat će zapamćen kao jedan od najvećih boksača svih vremena. Amerikanac je doslovno mljeo svoje protivnike i borbe uglavnom završavao već u prvim rundama, a tako je bilo i prije više od 25 godina u povratničkom meču Petera McNeeleya.

Spomenuta borba održana je 1995. godine, a s nje valja izdvojiti jedan detalj koji je zaintrigirao javnost. Naime, u televizijskom prijenosu moglo se jasno vidjeti kako jedan od navijača u gledalištu drži 'moderan '. Detalj je vidljiv nekoliko trenutaka prije same borbe.

Ovaj snimak na YouTubeu ima više od miljun i 600 tisuća pregleda i na njemu se jasno može vidjeti kako jedan navijač iz publike drži nešto što neodoljivo podsjeća na  s kamerom. POGLEDAJTE VIDEO!

 

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo